Η Dior Beauty Νάταλι Πόρτμαν

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2016 11:49

Τα συμβόλαια ομορφιάς έρχονται και παρέρχονται, αλλά η σχέση της Νάταλι Πόρτμαν με την DiorBeauty είναι μακροχρόνια, αφού ξεκίνησε το 2010 και από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλές διαφημιστικές εκστρατείες της εταιρείας και τώρα θα είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας DiorskinForever, όπου 'παντρεύεται' αρμονικά η ομορφιά με τη διάσημη ηθοποιό.

«Δουλεύω με την Dior εδώ και πολύ καιρό και ήταν απίστευτα υποστηρικτική για την καριέρα μου και για μένα προσωπικά. Επίσης είχα την τύχη μαζί της να ταξιδέψω σε αρκετά απίστευτα μέρη. Αισθάνομαι πολύ τυχερή γι αυτή την συνεργασία», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Περιγράφοντας τη συνεργασία της με τον μέικ απ άρτιστ της εταιρείας Πίτερ Φίλιπς, που ξεκίνησε την συνεργασία του με την Dior το 2014, είπε ότι πρόκειται για μία «ιδιοφυΐα» και για έναν «αληθινό καλλιτέχνη» και πρόσθεσε ακόμη ότι «επίσης είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι στην ίδια εταιρεία με την Τζένιφερ Λόρενς, την Μαριόν Κοτιγιάρ, την Ριάνα και την Σαρλίζ Θερόν και αισθάνομαι τυχερή που είμαι μαζί τους».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass