Στην πασαρέλα με νυφικό η Ραχήλ Μακρή

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2016 19:57

Τρέμε Ευαγγελία Αραβανή, τρέμε και Αντωνία Καλλιμούκου. Κι εσύ Βίκυ Καγιά, αν έχεις σκοπό να επιστρέψεις στις πασαρέλες, να κάτσεις σπίτι με το παιδί σου.

Οι ελληνικές πασαρέλες βρήκαν νέο αστέρι να κάνει τα catwalks και να σείονται τα μαδέρια! Και πρόκειται για τη Ραχήλ Μακρή! Τι είπατε;

Η πρώην βουλευτής του Σύριζα και πιο παλιά των ΑΝΕΛ, μετά το άδοξο τέλος της πολιτικής της καριέρας και μετά από μια σειρά life style φωτογραφήσεων, συνεχίζει να δοκιμάζει το ταλέντο της στο λαμπερό χώρο της showbiz.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας (11/1) σε ρόλο μοντέλου (τι είπατε;) ανέβηκε στην πασαρέλα και φορώντας νυφικό (ξανά είπατε κάτι;), έκλεισε την επίδειξη μόδας γνωστού σχεδιαστή.

Η πρώην βουλευτής συμμετείχε στο σόου της «Bridal Fashion Week». Και μετά το τέλος της επίδειξης μίλησε στις κάμερες όπου μεταξύ άλλων απάντησε σε εκείνους που την χαρακτηρίζουν ως γραφική. «Χωρίς κανένα επιχείρημα, γιατί δεν έχουν να πουν κάτι άλλο» ήταν η απάντηση της.

Επίσης, παραδέχτηκε ότι της άρεσε που φόρεσε νυφικό μετά από τόσα χρόνια. Αν και ο σύζυγός της δεν ήταν εκεί για να την καμαρώσει, αφού έμεινε στο σπίτι με τα παιδιά. Την καμαρώσαμε, όμως, εμείς. Και μας άρεσε! Είπατε κάτι;

womenonly.gr

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass