ΜΑΡΙΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ:

«Μαύρες μέρες για ανάπτυξη -απασχόληση και ανεργία»

* Από το επιχειρησιακό του ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2016 5:05


Από τον δημοτικό σύμβουλο Λάρισας, Μάριο Ξηρομερίτη ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Πραγματικά όμως για γέλια και για κλάματα αυτά που παρουσιάστηκαν από τον Δήμο Λαρισαίων με το επιχειρησιακό πρόγραμμα 2015- 2019. Δεν πρόκειται για έστω κάποιο όραμα ,δεν παρουσιάστηκε έστω κάποια θεωρητική προσέγγιση αλλά πρόκειται για μια ελάσσονα διαχειριστική συνταγή που ακόμη κυλά με τα εφόδια προηγούμενων δημοτικών αρχών! Δεν θα αναλωθώ σε επιμήκεις αναλύσεις, ούτε σε αναφορές που πλατειάζουν άνευ σημασίας!
Ο Δήμος της Λάρισας από το 2015 έως το 2019 σύμφωνα με το επιχειρησιακό του σχέδιο σκοπεύει να «ρίξει» στον άξονα ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ –ΑΠΟΣΧΟΛΗΣΗ –ΑΝΕΡΓΙΑ το 1,5% του “προβλεπόμενου κοστολογημένου προϋπολογισμού”! Αυτό δε το ποσοστό σύμφωνα με τους πίνακες της δημοτικής αρχής στον ΤΟΜΕΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ) αντιστοιχεί στη γεωργοκτηνοτροφική έκθεση που έχει καθιερωθεί παλαιόθεν και στο παζάρι της Λάρισας !Ας μην αδικούμε τη δημοτική αρχή γιατί προβλέπει και το ποσό των 5.000 ευρώ για εκπόνηση μελετών εγκαταλειμμένων εκτάσεων !
Όλοι οι κωδικοί για τα έτη 2015-2019 είναι στο 0 (ΜΗΔΕΝ) όπως μας δοθήκαν και όπως μας παρουσιάστηκανε από τους αρμόδιους του Δήμου στο Δημοτικό Συμβούλιο( παρατίθενται αναλυτικά στα γραφήματα από την ίδια την εισήγηση).
Έτσι λοιπόν παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και το όραμα του Δήμου Λαρισαίων και είναι πραγματικά λυπηρό .Πώς να ονειρευθεί κανείς και πώς να δραστηριοποιηθεί σε ένα τόσο αφιλόξενο περιβάλλον όπως αυτό που έχει δρομολογηθεί στην Ελλάδα κατά το τελευταίο έτος με την υπερφορολόγιση κάθε δραστηριότητας όταν και ο Δήμος δεν βρίσκεται και δεν στέκεται αρωγός, όταν ο Δήμος για την υποστήριξη της παραγωγής ,της καινοτομίας ,των υποδομών της επιχειρηματικότητας έχει κλειδώσει τους κωδικούς μέχρι το 2019 στο ΜΗΔΕΝ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass