Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ας μη συκοφαντούμε τα παράλια…

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2018 15:30

Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Παραλίων νομού Λάρισας, σε επιστολή του, με αφορμή δημοσίευμα της «Ε» με τίτλο «Ρεζερβέ χθες οι ξαπλώστρες στον Αγιόκαμπο» στο φύλλο της 23ης Ιουλίου, αναφέρει τα εξής: «Οι καταστηματάρχες των παραλίων νομού Λάρισας προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών στα παράλια, τα Σαββατοκύριακα, καταβάλλοντας μεγάλες προσπάθειες για να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Προσφέρουν υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, σε πάρα πολύ χαμηλό κόστος, των 3-4 ευρώ για ομπρέλα, ξαπλώστρα, καφέ, νερό, αποδυτήρια, γήπεδα βόλεϊ… κ.ά.

Θεωρούμε ότι τέτοια δημοσιεύματα, συκοφαντούν τους ανθρώπους που εργάζονται στην περιοχή και μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

Δεν έχουν υπόσταση και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Άλλωστε, αν έχει κάτι να επιδείξει η περιοχή, εκτός από το φυσικό της κάλλος και τις πανέμορφες παραλίες της, είναι το φιλότιμο των επιχειρηματιών και η συνέπειά τους, που στέκουν σαν φάροι, επιμένοντας να επενδύουν στον τόπο μας και πιστεύοντας σε αυτόν.

Αν φανταστούμε αυτόν τον τόπο, τα παράλια του νομού Λάρισας για την ακρίβεια, χωρίς τους επιχειρηματίες, που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν φιλόξενους χώρους αναψυχής, και προσφέρουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, είναι εύκολο να συμπεράνουμε ποια θα είναι η εικόνα του.

Για τον φίλο ψιθυριστή, που την ίδια μέρα στην εφημερίδα, ισχυρίζεται σε σχόλιό του για τα παράλια, ότι: «…οι ιδιώτες μην έχοντας και πολλά περιθώρια να ξανοιχτούν σε επενδύσεις, στήνουν «μπιτσόμπαρα» στο άρπα κόλα, που προσφέρουν μεν δροσιά και ποτά, αλλά γενικότερα υποβαθμίζουν την περιοχή», τον καλούμε να επιχειρήσει να κάνει ένα «μπιτσόμπαρο» και να δει πόσο εύκολα δημιουργείται και συντηρείται.

Πίσω απ΄ όλες αυτές τις επιχειρήσεις «μπιτσόμπαρα» υπάρχουν άνθρωποι που μοχθούν για τις οικογένειές τους. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκουν δουλειά σε αυτές για να καλύψουν τις ανάγκες τους και να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, μέσα σε μια περίοδο που μαστίζει η ανεργία.

Καλούμε όποιον έχει αντίθετη γνώμη, να μας πει αν σε αυτή την περιοχή είναι οι καταστηματάρχες που κάνουν το κακό και όχι οι άνθρωποι που σχεδιάζουν γι’ αυτόν τον τόπο χωρίς επαγγελματική συνείδηση.

Καλούμε όλο τον κόσμο στα παράλια του νομού Λάρισας, να εμπιστευτεί τους επαγγελματίες τους. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και παρατήρηση, την οποία μπορούν να καταθέσουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) του Συλλόγου Καταστηματαρχών Παραλίων ν. Λάρισας, το οποίο θα βρουν στη σελίδα μας στο facebook. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».