Γιατί διεκδικώ την αρχηγία του Δώτιου Πεδίου

Δημοσίευση: 10 Νοε 2018 16:50

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα από τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Αγιάς, την παράταξη «Δώτιο Πεδίο», θα διενεργηθούν εκλογές για να αναδειχθεί ο υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Πρόκειται για μια δημοκρατική διαδικασία, στην οποία ευελπιστώ να υπάρξει μαζική συμμετοχή. Ο λόγος που κατέθεσα υποψηφιότητα σχετίζεται με τα πιστεύω μου που λένε πως όταν η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανθρώπους με βούληση, όταν υπάρχει όραμα, έμπνευση και διαρκής προσπάθεια για συνεργασία, προτάσσοντας το εμείς και όχι το εγώ, όλα μπορούν να ανατραπούν. Δεν αποτελεί δικαιολογία για κανέναν, η δύσκολη οικονομική συγκυρία, ή μπορείς ή δεν μπορείς και εμείς αποδείξαμε ότι μπορούμε και η καλύτερη μαρτυρία είναι αυτή των πολιτών του Δήμου Αγιάς. Προσωπικά ως δημοτικός σύμβουλος στήριξα τη συμπολίτευση όπου έκρινα ότι χρειαζόταν και δεν δίστασα να αντισταθώ σε κάθε τι που θεωρούσα ότι ζημιώνει το μέλλον του τόπου από όποια δημοτική παράταξη και αν προερχόταν. Και αυτό γιατί η θέση του αυτοδιοικητικού πρέπει να είναι και να το επιβεβαιώνει με τις πράξεις του, ότι «είναι ένας από τους πολίτες και βρίσκεται στην αυτοδιοίκηση για να υπηρετεί τους πολίτες». Στην πρόκληση του Μάη, στόχος μου είναι η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων του Δήμου και η καλύτερη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μου, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελεί καινοτομία η σύσταση ενός προηγμένου συμβούλιου που θα εκφράζουν τις απόψεις τους οι δημότες της Αγιάς για τις στρατηγικές αποφάσεις του τόπου. Θα προέρχεται από τον πολίτη της Αγιάς και θα απευθύνεται στον πολίτη της Αγιάς. Η δημιουργία θεματικών ομάδων εργασίας που θα συνδιαμορφώσουν ένα ολοκληρωμένο, καινοτόμο, ρεαλιστικό, και πάνω από όλα κοστολογημένο πρόγραμμα. Συνεργαζόμαστε και χαράσσουμε από κοινού με τους πολίτες ένα νέο στρατηγικό πλάνο με στόχο την αξιοποίηση στο έπακρο κάθε δυνατότητας χρηματοδότησης, από εθνικούς, ευρωπαϊκούς ή διακρατικούς πόρους. Θέλουμε ένα δήμο με σύμμαχο τον πολίτη, ένα δήμο με εξωστρέφεια που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για νέες επενδύσεις. H συνέπεια και η ηθική υποχρέωση, απέναντι στον συνδημότη με οδηγεί στο ανοιχτό κάλεσμα με διάλογο, διότι το χρονικό διάστημα είναι μικρό, για τα προβλήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε συνδιαμορφώνοντας τις πολιτικές αυτές που οδηγούν στην ευημερία και δεν μπορεί να συμβεί αυτό, αν πρώτος εγώ δεν δώσω βήμα στη νεολαία, οι νέοι άνθρωποι είναι η δύναμή μας. Θα υπηρετήσω το αξιακό σύστημα από τη θέση που θα μου εμπιστευτούν οι πολίτες της Αγιάς, στην πρόκληση της αυτοδιοίκησης τον Μάιο του 2019.

 

Από τον Αθανάσιο Ι. Ολύμπιο, δημοτικό σύμβουλο Αγιάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass