ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Αγαπημένοι μου γείτονες…

Δημοσίευση: 20 Απρ 2019 16:16

Αγαπημένοι μου γείτονες, Αχιλλέα Χατζούλη, Στέλιο Καραφέργια και Σπύρο Ακριβούλη,

Τα συνήθως ανασφαλή άτομα με χαμηλή αυτοεκτίμηση, μειωμένη αυτοπεποίθηση και αντίληψη, για να αναδειχθούν μειώνουν τους άλλους. Αγαπημένοι μου γείτονες, μεγάλη μου τιμή η δημόσια μείωσή μου εκ μέρους σας. Σας ευχαριστώ δημόσια για τις "καπιταλιστικές φιλοφρονήσεις σας". Ευτυχώς όμως που οι συγχωριανοί μας γνωρίζουν καλά το τι πραγματικά είμαστε ο καθένας μας ξεχωριστά και αξιολογούν με σοφία το «είναι» μας διαμέσου των πράξεών μας και φυσικά του φιλότιμού μας. Αν και ζω μακριά για δεκαετίες από το χωριό μας Νίκαια που το υπεραγαπώ και ποτέ δεν το ξεχνώ, μένουμε στο σπίτι μας εκεί κατά τακτά χρονικά διαστήματα και συμμετέχουμε διαχρονικά "εμπράκτως και ανιδιοτελώς" στο κοινό καλό του χωριού μας και του χωριού της αγαπημένης μου συζύγου Κατερίνας.

Αγαπημένοι μου γείτονες, σέβομαι το αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασής σας, αλλά διαφωνώ κάθετα για το "λασπολογικό λάβισμά" μου εκ μέρους σας. Όμως, κανείς δεν μπορεί να ορίσει κανέναν για το τι δεν είναι. Αυτό που μας ορίζει είναι ο χαραχτήρας μας και ειδικά όταν δεν είναι διαμορφωμένος με γνώμονα το δίκαιο του συμφέροντος, πολιτικού ή μη, αλλά με γνώμονα το συμφέρον του δικαίου. Όσο για το "επαίσχυντο ψέμα σας" πως είμαι γνήσιος εκφραστής ατομικού, προσωπικού εγωκεντρισμού και καιροσκοπισμού το γράφω στα παλιά και φθαρμένα από την πολλή δουλειά υποδήματά μου. Λεβέντες μου, σας χαίρομαι για τα "άφθαρτα υποδήματά σας" και για το γεγονός πως είσαστε ανέγγιχτοι από κούραση.

Αγαπημένοι μου γείτονες, μην υποτιμάτε τους Ελληνοαμερικανούς και ειδικά τους αυτοδημιούργητους που διαπρέπουν στην Αμερική, χωρίς φυσικά την άδειά σας. Η εκφρασθείσα από μέρους σας δυσπιστία δεν με αγγίζει. Θα μπορούσα να επισυνάψω φωτογραφίες από εκδηλώσεις, επεξηγώντας πως εδώ στο Αμέρικα οι δημοτικοί άρχοντες/υπηρέτες της δεύτερης ασφαλέστερης πόλης της Αμερικής όπου ζούμε, εκτιμούν και επιβραβεύουν τις επιχειρηματικές επιτυχίες μας. Δεν τις αμφισβητούν σαν εσάς, τους "δήθεν χαρισματικούς ηγέτες" (στην καθομιλουμένη παρατρεχάμενα κολαούζα) του Δήμου μας.

Όσον αφορά τον αγαπημένο μου παιδικό φίλο Ρίζο Κομήτσα, την οικογένειά του και την οικογένειά μου, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε σταθερά και δυνατά οικογενειακοί φίλοι. Ο Ρίζος δεν υπήρξε ποτέ μέντοράς μου. Άλλωστε προσωπικά δεν χρειάστηκα ποτέ, ως σύνθετος αλλά απλός και προσγειωμένος άνθρωπος, με ανεξάρτητη και ώριμη κριτική σκέψη, κανέναν μέντορα στη ζωή μου.

Κλείνοντας, δεν σας τιμά καθόλου που απαξιώνετε, σε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται, το δημοτικό έργο του τέως επιτυχημένου προέδρου της Κοινότητας Νίκαιας και δημάρχου του Δήμου Κιλελέρ, αγαπημένου παιδικού μου φίλου και τέως παιδικού σας φίλου και πολιτικού μέντορα, Ρίζου Κομήτσα. Σας εύχομαι όλους σας Καλό Πάσχα. Με περισσή αγάπη.

Αχιλλέας Λυγγέρας,

Commercial Real Estate and Business Developer

Y.Γ. Αγαπημένοι μου γείτονες, σας ορμηνεύω να κόψετε χθες κιόλας τις "πολιτικές χαζομάρες" σας, που εκφράσθηκαν από εσάς για λόγους "εντυπωσιοψηφοθηρικής" προβολής του δημοτικού συνδυασμού σας. Διαφορετικά θα αναγκαστώ να γίνω πολύ αιχμηρός και καυστικός, όπως ακριβώς έγινα και στο πρόσφατο άρθρο μου στην ‘’Ελευθερία’’ για το εθνοπροδοτικό ξεπούλημα της Μακεδονίας μας. Κάτι που δεν σας συμφέρει πολιτικά. Εύχομαι να έγινα απόλυτα κατανοητός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass