Η Ελλάδα ξεμένει από Ελληνες

Δημοσίευση: 17 Νοε 2019 22:34

Η ΧΩΡΑ δεν μπορεί να καταστεί χωνευτήρι εκατομμυρίων μουσουλμάνων, αυτό που συμβαίνει δεν είναι παρά η αρχή του τέλους της κανονικότητας του έθνους. Είναι ειρηνική εισβολή ξένων δυνάμεων χωρίς να πέσει ντουφεκιά! Εάν αυτό δεν είναι η ωμή

πραγματικότητα τότε θα πρόκειται για μια εκτίμηση πολύ κοντά στην οδυνηρή αλήθεια. Ο ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ τρόπος (αποκάλυψε και την αγωνία της κυβέρνησης) που ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διεμήνυσε στους συμμάχους Ευρωπαίους την ευθύνη που έχουν όλοι τους, για την εκρηκτική καταστροφική εποικιστική ροή εκατομμυρίων προσφύγων μεταναστών, με απώτερο προορισμό τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης, δίνει και το στίγμα τετελεσμένων γεγονότων, βάσει οργανωμένου σχεδίου ανάμειξης δύο κόσμων, άκρως διαφορετικών πολιτισμών, δίνει μία αίσθηση του ευρισκόμενου σε εξέλιξη τρίτου παγκοσμίου πολέμου που διεξάγεται όμως με διαφορετικά, (ίσως και χειρότερα) όπλα από τους πολέμους που μέχρι τώρα ξέρουμε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ στα χαρακώματα αυτής της «σύρραξης» μεταξύ των δύο κόσμων, βρέθηκε η Ελλάδα. Και μάλιστα, στην πλέον κρίσιμη περίοδο της ιστορίας της που προσπαθεί να βγει ζωντανή από το κώμα στο οποίο την έριξε με βάναυσο είναι αλήθεια τρόπο, η οικονομική πτώχευση. Το μεταναστευτικό, βεβαιότατα, απειλεί την εθνική συνοχή της χώρας. Απειλεί την ασφάλεια και την πολιτιστική της ταυτότητα. Τη χώρα που δίδαξε πολιτισμό και στους δύο κόσμους, τους οποίους χωρίζει το Αιγαίο. Την έβαλαν στη μέση φορτώνοντάς τη με βάρη που είναι αδύνατον να τα σηκώσει. Έτσι και ενώ ο εξ ανατολών κίνδυνος (βλέπε σουλτάνος) δοκιμάζει την αντοχή της με τις αμέτρητες «ανθρώπινες βόμβες» που στέλνει καθημερινά στα νησιά, η Ευρώπη, που ποτέ δεν αισθάνθηκε ως δικά της σύνορα αυτά της Ελλάδας, αδιαφορεί πεισματικά να πάρει μέτρα προστασίας των, περιμένοντας το αποτέλεσμα «νεκροψίας» της χώρας - «χωνευτήρι» που θα σημάνει και το τυπικό τέλος της συμμαχίας. Διότι το ουσιαστικό τέλος της, έχει από καιρό επέλθει... ΜΕΧΡΙ όμως να βρεθεί λύση για το μεταναστευτικό, η Ελλάδα θα λιγοστεύει από...Έλληνες! Στα χωριά των 50 γερόντων όπου μετοίκησαν διπλάσιοι πρόσφυγες των 18 και 35 χρόνων, πολύτεκνοι οι περισσότεροι, οι κοινωνικές συνήθειες θα αλλάξουν και το ξένο θα επιβληθεί του εγχώριου, μια μπασταρδεμένη κατάσταση δηλαδή σε διάφορες εκφάνσεις στα όρια εθνικής κλίμακας. Από την άλλη πλευρά οι νέοι Έλληνες, θα γηράσκουν σε κοινωνίες υπογεννητικότητας, δίχως τα βασικά κίνητρα για δημιουργία οικογένειας, με αποτέλεσμα να απορροφώνται κι αυτοί από τα κύματα της μετανάστευσης που θα «σβήνουν» σε χώρες της Βορειοδυτικής Ευρώπης ή της Αμερικής. ΜΠΟΡΕΙ ανά τους αιώνες ο θεωρητικός αντίπαλος της Ελλάδας να είναι η γειτονική Τουρκία, ο πραγματικός εχθρός μας όμως είναι η ίδια η Ευρώπη! Είναι οι «σύμμαχοι» που κρύβουν τις ενοχές τους στα νησιά (τώρα και στο εσωτερικό) της Ελλάδας, είναι εκείνοι που επιδεικτικά αδιαφορούν για την προστασία της συνοχής του ελληνικού στοιχείου και επιτρέπουν τους «τσαμπουκάδες» του Τούρκου προέδρου και τους αφορισμούς του εναντίον της Ευρώπης, της οποίας λιγουρεύεται να καταστεί μέλος και η χώρα του.

Από τον Xρήστο Τσαντήλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass