ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μισές αλήθειες για την ΚΑΠ

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2019 16:34

Αγαπητή «Ελευθερία»,

Σχετικά με ρεπορτάζ (φύλλο 27ης Νοεμβρίου) από τη «συζήτηση» περί αγροτικής πολιτικής, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, θα θέλαμε να σημειώσουμε:

Ο κ. Περιφερειάρχης είπε «... πως το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν μπορεί να απαντήσει, καθώς το θέμα της αγροτικής πολιτικής είναι θέμα εθνικό και ευρωπαϊκό». Αυτό είναι το ένα τρίτο της αλήθειας. Το άλλο ένα τρίτο το δηλώνει ο ένοικος της οδού Αχαρνών. «Η Αγροτική πολιτική είναι θέμα της ΚΑΠ της Ε.Ε.». Το υπόλοιπο τρίτο το περιέχει η (μη) δήλωση των Βρυξελλών, αλλά είναι γνωστό τοις πάσι. (ΚΑΙ) η Αγροτική πολιτική είναι σχεδιασμένη από τα λόμπυς των πολυεθνικών συγκροτημάτων, τους διεθνείς εξουσιαστές, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες των εταιρειών - συμβούλων που ετοιμάζουν όλες τις οδηγίες, σχέδια, αποφάσεις, προγράμματα, μέτρα, «πολιτικές», που υλοποιούν οι γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες, και η Αθήνα «διεκδικεί» από τις Βρυξέλλες ρόλο, η δε περιφέρεια από την Αθήνα μερίδιο διαχείρισης (εδώ είπε όλη την αλήθεια ο κ. Περιφερειάρχης, διεκδικεί να μοιράσει στους παλαιούς, νέους, παλαιονέους, και νεοπαλαιούς αγρότες «πολιτικές» χρεοκοπίας αντίθετες σε κάθε συνταγματική αρχή, δημοκρατική αξία και αναπτυξιακή προοπτική, παραβιάζοντας ευθέως την κοινή λογική). Ο κ. Περιφερειάρχης θα μπορούσε να το πει απλά, με όρους του πρώιμου σοσιαλιστικού μετασχηματισμού, «Εγώ απλώς Προεδρεύω!», ως καλά αμειβόμενος, επαρχιακός, χαμηλόβαθμος υπάλληλος του κρατικοδίαιτου διακομματικού συστήματος των Αθηνών, του τοπικού παραρτήματος των Βρυξελλών, του κέντρου των διεθνών λόμπυς. Εμείς ως Αγροτικός Συνεταιρισμός Μελίας καταθέσαμε πρόταση Ελληνικής Πορείας Αυτάρκειας, Αυτοδυναμίας με οδηγό την Παράδοσή μας, η οποία στηρίζεται και στηρίζει την Ελληνική Κοινότητα, με τη βεβαιότητα πως το μέλλον της Πατρίδας μας είναι η δύναμη της Υπαίθρου, για να γίνει η Ελλάδα η ευφυής υπερδύναμη του πλανήτη!

Αχιλλέας Χονδρονάσιος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass