ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Κόψανε τα κλαδιά και τα εγκαταλείψανε…

Δημοσίευση: 18 Ιαν 2020 16:30

Κύριε διευθυντά,

Την προηγούμενη Κυριακή 12 Ιανουαρίου, στις οδούς Κολοκοτρώνη, Τσιμισκή, Μετσόβου και 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη ολιγόωρη διακοπή ρεύματος για τεχνικές εργασίες της ΔΕΗ.

Μέσα στο διάστημα αυτό κόπηκαν και κλαδιά από δέντρο στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Κολοκοτρώνη που ακουμπούσαν τα καλώδια της ΔΕΗ. Τα κλαδιά παραμένουν όμως εκεί μέχρι σήμερα (Παρασκευή 17 Ιανουαρίου) χωρίς κανένας υπεύθυνος – ανεύθυνος να φροντίσει να τα μαζέψει. Σύμφωνα με ενημέρωση που έχω, κάτοικοι της περιοχής τηλεφώνησαν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου αλλά ακόμα περιμένουμε να μαζέψουν τα κλαδιά που δημιουργούν εμπόδιο στους πεζούς και ειδικά στα μικρά παιδιά, που καθημερινά κατευθύνονται προς τα σχολικά συγκροτήματα του 5ου Γυμνασίου – Λυκείου και στα 1ο και 3ο Δημοτικά Σχολεία που βρίσκονται στην οδό Ιουστινιανού. Για μια ακόμα φορά καταλαβαίνουμε ότι για κάποιους τα αυτονόητα είναι μάλλον αδιανόητα δυστυχώς στην πόλη μας. Δυστυχώς αυτές οι εικόνες δεν ταιριάζουν στη σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη που μας παρουσιάσανε προεκλογικά ο Δήμαρχος και η Δημοτική του Παράταξη. Στην οδό Κολοκοτρώνη των διαλυμένων πεζοδρομίων που περιμένουμε όλοι να δούμε να γίνεται δρόμος ήπιας κυκλοφορίας και να αλλάξει πρόσωπο, τέτοιες εικόνες δυστυχώς έχουν γίνει συνήθεια. Στο πρόσφατο παρελθόν, στην ίδια διασταύρωση, μετά από έργα της ΔΕΥΑΛ για αποκατάσταση βλάβης πέρασαν ακριβώς 3 μήνες μέχρι να καλυφθούν λακκούβες που είχαν μείνει, και αποκαταστάθηκε το πρόβλημα μετά από καταγγελία κατοίκων στον ηλεκτρονικό Τύπο.

Ζητάμε το αυτονόητο και παρακαλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες να φροντίσουν για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Χρήστος Σ. Αγορίτσας,

πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass