Ακυρη η τοπική επιτροπή ΔΑΚΕ

Δημοσίευση: 27 Φεβ 2020 16:38

Ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων κ. Γεώργιος Νταφούλης επανέρχεται στο θέμα της συγκρότησης της ΤΕ ΔΑΚΕ Καθηγητών, με επιστολή στην οποία επισημαίνει τα εξής: «Οι λόγοι που τεκμηριώνουν την ακυρότητα αυτής της τοπικής επιτροπής ΔΑΚΕ ν. Λάρισας είναι:

1) Δεν έγινε καμιά ψηφοφορία στις προτάσεις που κατατέθηκαν στη Γ.Σ. !

2) Εγινε επιβολή, χωρίς να κατατεθεί στη Γ.Σ. και χωρίς να ψηφισθεί η πρόταση του προέδρου.

3) Δεν έγινε ψηφοφορία, ούτε κατατέθηκε η πρόταση που όλοι συμφωνούσαμε, με την οποία η Τ.Ε. θα είναι πάντα εντεκαμελής.

4) Δεν εκλέχθηκε εφορευτική επιτροπή για διενέργεια μυστικής ψηφοφορίας.

5) Το 7ο μέλος δεν πρέπει να ανήκει στην Τ.Ε., διότι κατέθεσε αίτηση παραίτησης και τίθεται εκτός ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ σύμφωνα με το Πρωτοδικείο .

6) Η πρόταση της ΤΕ για πρόεδρο της ΕΛΜΕ είναι άκυρη, διότι σε κανένα άρθρο του κανονισμού λειτουργίας της ΔΑΚΕ ΔΕ δεν υπάρχει αναφορά δικαιοδοσίας που αφορά πρόταση συναδέλφου για την προεδρεία της ΕΛΜΕ (για τον λόγο αυτό προτείναμε τόσα χρόνια τον πρώτο σε σταυρούς συνάδελφο, κλείνοντας ερμητικά την πόρτα στις κάθε είδους συναλλαγές).

Η ΤΕ δεν σεβάστηκε την ισχυρή δημοκρατική ετυμηγορία των 656 συναδέλφων που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στις εκλογές του Δεκεμβρίου δίνοντας 229 σταυρούς στον συνάδελφο Νικόλαο Παναγιώτου και 168 σταυρούς στον συνάδελφο Αθανάσιο Φούντα.

 Η ΤΕ αγνόησε τη βούληση των φίλων της ΔΑΚΕ που τίμησαν με την ψήφο τους την παράταξη, καθώς και των μελών της γενικής συνέλευσης, δεν τήρησε την ηθική αρχή του πρώτου και υπέκυψε στην εγωιστική φιλοδοξία του δευτέρου σε σταυρούς Φούντα Αθανασίου, διακινδυνεύοντας την ενότητα της παράταξης!

 Στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι ΔΑΚΙΤΕΣ είναι αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι με όσα συνέβησαν, ζητούν την επιστροφή στην κανονικότητα και περιμένουν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν(νέα όχι στημένη γενική συνέλευση, εγγραφή μελών όλων των Δακιτών, ψήφιση και υλοποίηση των προτάσεων) ώστε να αποφευχθεί η διάσπαση της παράταξης που στις εκλογές της ΕΛΜΕ πήρε το 45%!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass