ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Γιατί πρέπει να μείνουμε στις Φοιτητικές Εστίες

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2020 21:01

Αγαπητή «Ελευθερία»,
Λέγομαι Ιωάννου Μαρίνα, είμαι φοιτήτρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στην Αθήνα, μένω στις Εστίες και η καταγωγή μου είναι από τη Λάρισα.

Όπως γνωρίζετε, έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η απόφαση για την εκκένωση των Φοιτητικών Εστιών πανελλαδικά λόγω κορονοϊού, με τη δικαιολογία ότι αποτελούμε «υγειονομική βόμβα». Απεναντίας εμείς, όπως και η ΟΕΝΓΕ, που έβγαλε και επίσημη ανακοίνωση, καθώς και όσοι ειδικοί έχουμε ρωτήσει, ακόμα και η επιτροπή του κ. Τσιόδρα άτυπα (μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας με μέλος της επιτροπής) διαφωνούμε. Από υγειονομική σκοπιά είμαστε πολύ πιο επικίνδυνοι αν διαχυθούμε στην επαρχία, στους μεγαλύτερης ηλικίας γονείς και παππούδες μας, που σε κάποιες περιπτώσεις ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Εν μέσω μιας πανδημίας που όλοι προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε θεωρούμε τουλάχιστον παράλογο και ανεύθυνο το υπουργείο που δεν δέχεται, ακόμα κι ύστερα από τις συστάσεις των ειδικών, να αλλάξει την απόφασή του και θα θέλαμε τη στήριξη του κόσμου και τη δική σας με την ελπίδα να επικρατήσει η φωνή της λογικής. Σας ευχαριστώ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass