«Ελάτε στη Γιάννουλη κ. Δήμαρχε για να σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ Ι. ΔΑΒΛΕΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2020 15:17

«Έχω εκλεγεί για να προωθώ λύσεις στα προβλήματα της Γιάννουλης και όχι να κάνω δημόσιες σχέσεις με την εκάστοτε δημοτική αρχή...».


Ο πρόεδρος της κοινότητας Γιάννουλης κ. Γιάννης Δαβλέρης απαντά στη Δημοτική Αρχή Λάρισας, αναφέροντας τα εξής:
«Ο ρόλος που μου ανέθεσαν οι δημότες της Γιάννουλης, που με τίμησαν με την ψήφο τους τόσο εμένα όσο και συνολικά το κοινοτικό ψηφοδέλτιό μας, δεν είναι να κάνω δημόσιες σχέσεις με την εκάστοτε δημοτική αρχή αλλά να διεκδικώ λύσεις στα προβλήματα της περιοχής μας. Εκπροσωπώ όλους τους κατοίκους της Γιάννουλης και λογοδοτώ μόνο σε αυτούς.
Και αναρωτιέμαι κύριοι της δημοτικής αρχής: Μικροπολιτική είναι να διεκδικεί ο πρόεδρος να φτιαχτούν οι αγροτικοί δρόμοι; Να γίνουν διανοίξεις οδών; Να κατασκευαστούν νέες και ασφαλείς παιδικές χαρές για τα μικρά παιδιά; Να είναι η Γιάννουλη καθαρή; Για μένα και τους κατοίκους της Γιάννουλης δεν είναι μικροπολιτική. Είναι υποχρέωσή σας ως δημοτική αρχή να τα κάνετε πράξη.
Και επειδή, όπως ακριβώς λέτε, είμαστε σ΄ αυτή την πόλη, και πολύ περισσότερο στη Γιάννουλη, είμαστε όλοι γνωστοί, ο κόσμος της Γιάννουλης ξέρει ότι γνωρίζω τη Γιάννουλη και τα προβλήματά της σπιθαμή προς σπιθαμή, τα γνωρίζω καλύτερα από οποιονδήποτε γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούμαι με αυτά και το κάνω πολλά χρόνια τώρα, από αγάπη για την περιοχή μου. Εσείς κ. Δήμαρχε από πότε έχετε να έρθετε στη Γιάννουλη για να δείτε τα προβλήματα; Τα γνωρίζετε; Δεν ήρθατε ούτε καν στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Γιάννουλη.
Όσο για τα έργα που αναφέρετε ότι κάνατε μπορώ εάν θέλετε να σας απαντήσω για όλα ένα προς ένα γιατί το 50% τουλάχιστον από αυτά που λέτε είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Σας καλώ λοιπόν να επισκεφθείτε τη Γιάννουλη, να ενημερωθείτε για τα προβλήματα και να συνεργαστείτε με όλους τους προέδρους, ανεξάρτητα με ποιον συνδυασμό ήταν υποψήφιοι, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και να αφήσετε στην άκρη τους παραγοντισμούς και τις παλαιοκομματικές λογικές που λένε ότι στηρίζουμε μόνο τους <δικούς > μας εκλεγμένους. Γιατί ο καθένας που κατέχει ένα αξίωμα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, την επομένη των εκλογών εκπροσωπεί και αγωνίζεται για όλους τους πολίτες.
Εγώ ως πρόεδρος μαζί με το κοινοτικό συμβούλιο, οι αποφάσεις του οποίου είναι όλες ομόφωνες για τα θέματα αυτά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα της Γιάννουλης και σας καλώ το ίδιο να κάνετε και εσείς με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Ελπίζω να μην προκληθώ ώστε να μη χρειαστεί να επανέλθω. Δεν υπήρξα ποτέ υποτακτικός ούτε έσπασα τη μέση. Θα συνεχίσω να διεκδικώ οτιδήποτε καλύτερο για τους συμπολίτες μου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass