Ποτέ πια πόλεμος!

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2021 15:29

Η Μ. Ανατολή φλέγεται, ο φρικτός πόλεμος ρήμαξε τα πάντα, μια πόλη φάντασμα γεμάτη πληγές και απελπισία, παντού φόβος και τρόμος. Μια σύρραξη γίνεται κάθε μέρα, ανθρώπινες ζωές χάνονται και τρέχουν να σωθούν. Μια ματωμένη πατρίδα που τα μίση δεν λένε να σταματήσουν συγκλονίζεται από τα γεγονότα σε ένα

καθεστώς που στενάζει από πόνο, οργή και δάκρυα. Οι άνθρωποι κλείνουν μέσα στην ψυχή τους τα τραύματα και δεν αντέχουν άλλο πόνο, γυρεύοντας μια άλλη πατρίδα, άλλα χώματα για να ξεχάσουν τις τρομερές μέρες που πέρασαν και αφήνουν την αγαπημένη τους πόλη ματωμένη και ρημαγμένη. Η δοκιμασία του πολέμου άφησε πίσω δακρυσμένα μάτια, χείλη σφιγμένα που αποχαιρετούσαν τα άψυχα κορμιά στη μάνα γη. Η καρδιά τους γίνεται χίλια κομμάτια, το γέλιο αβίωτο, πνίγεται μέσα στη βοή του πολέμου, η ζωή τους τελειώνει σαν να μην υπάρχει αύριο. Οι άνθρωποι θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι, να νιώσουν λίγη γαλήνη και να σβήσουν την εικόνα που τους άφησε ο πόλεμος, ζητώντας λύτρωση, και θέλουν να νιώσουν ένα αίσθημα προστασίας. Η ζωή τους σκοτεινή μπροστά στο άγνωστο μέλλον. Κλείνουν μέσα στην καρδιά τους, τους ανθρώπους που έχασαν με βαθιά θλίψη και αβάσταχτο πόνο και με ένα καυτό δάκρυ αποχαιρετούν τη ματωμένη πατρίδα και τα ερείπια που άφησε ο μισερός πόλεμος, αφήνοντας πάνω τους τις καρδιές τους. Το μελάνι της ιστορίας σταματάει καταγράφοντας τα τρομερά γεγονότα, τις πληγές και τα ερείπια και μια ανθρώπινη τραγωδία χωρίς τέλος. Εκεί μπροστά στον ορίζοντα είναι το φως και η ελπίδα και όλες οι σταγόνες της ζωής φωνάζοντας ΕΙΡΗΝΗ!..

Νίκη Κεφαλέα - Παναγούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass