Σχεδόν έναν χρόνο μετά...

Δημοσίευση: 17 Σεπ 2022 19:21

Ο χρόνος λένε είναι ο καλύτερος γιατρός. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο εύκολο είναι να ξεχάσεις τις δύσκολες καταστάσεις που έχεις ζήσει.

Για εμάς όμως, τους εκκλησιαζόμενους στην Αγία Αικατερίνη Αλκαζάρ, ο χρόνος αντί να επουλώσει την πληγή που άνοιξε η αναίτια απομάκρυνση του ιερέα από τον ναό, τη μεγαλώνει περισσότερο, γίνεται τραύμα που πονάει κάθε μέρα και πιο πολύ. Κοντεύει ένας χρόνος από τότε και η έλλειψή του είναι εμφανής σε όλους εμάς, ενώ και τα γιατί που μας βασανίζουν από τότε γίνονται περισσότερα, αντί να απαντηθούν. Οι λιγοστές λειτουργίες που τελούνται στον ναό, η έλλειψη της άμεσης επικοινωνίας για τα ζητήματα που απασχολούν τον καθένα μας προσωπικά, μια παρουσία πρόθυμη να ακούσει, να παρηγορήσει, να βοηθήσει… Όλα αυτά δεν μας αφήνουν να ξεχάσουμε. Σαν να έχει υποβαθμιστεί ο ναός μας. Ένας ναός που έσφυζε από ζωή. Το πριν με το μετά, μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει. Θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε ότι μια μέρα όλη αυτή η κατάσταση, που έχει επηρεάσει άμεσα τις ζωές μας, θα τελειώσει και θα συνεχίσουμε πάλι από εκεί που το αφήσαμε.
Δύο ενορίτες (Μ.Ψ. και Γ.Δ.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass