ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αμέλεια, αδιαφορία ή άγνοια υπευθύνων

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2022 15:22

Στη μικρή πλατεία στον Αγ. Κων/νο Λαρίσης, η οποία περιβάλλεται από τις οδούς Υψηλάντου και 23ης Οκτωβρίου, στο μικρό πάρκο της πλατείας, υπάρχουν τρία δέντρα, εκ των οποίων τα δύο έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση, πράγμα το οποίον σημαίνει ότι το ριζικό τους σύστημα είναι

ασθενικό και δεν μπορεί να τα διατηρεί τα δέντρα στη φυσιολογική τους κατακόρυφη θέση. Επίσης, στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα γηρασμένο δέντρο δίπλα στο υπάρχον περίπτερο, του οποίου ένα μεγάλο κλαρί είναι επικίνδυνο για να σπάσει.
Προ καιρού, υπήρχε στον χώρο του πάρκου ένα συνεργείο του Δήμου. Υπέδειξα στον επικεφαλής του συνεργείου τους λόγους για την επικινδυνότητα των δένδρων. Η απάντηση που μου έδωσε ήτο ότι δεν είναι αυτός αρμόδιος για το θέμα.
Τα δένδρα που έχουν πάρει επικίνδυνη κλίση εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για διερχόμενους πεζούς και οχήματα, με συνέπεια σε κάποιο ξαφνικό μπουρίνι να καταπέσουν καταπλακώνοντας πεζούς, διερχόμενα ή σταθμευμένα οχήματα.Εάν λοιπόν καταπέσει κάποιο από τα δένδρα και γίνει το κακό, τότε οι υπεύθυνοι του Δήμου θα βγουν στα τηλεπαράθυρα και θα πουν υποκριτικά ότι έχουν διατάξει να γίνει έλεγχος όλων των επικίνδυνων δένδρων σε πάρκα και πεζοδρόμια...Έλληνες το μεγαλείο μας
* Ηλίας Βενιζέλος, Ταξίαρχος ε.α.,
επίτιμος πρ/δρος ΛΕΚ Λαρίσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass