Στην εμποροπανήγυρη Φαρσάλων

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2009 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Αγαπητή «Ελευθερία»
 Είμαστε δημότες Φαρσάλων και μία οικογένεια πληγείσα δεινώς από τη μοίρα αφού ο πρώτος από ημάς είναι ανάπηρος με ακρωτηριασμό του ενός ποδιού, αλλά και έτερο μέλος της οικογενείας είναι ομοίως ανάπηρο με ακρωτηριασμό αμφοτέρων των ποδιών.
Κάθε χρόνο κατά την εμποροπανήγυρη παίρναμε δύο χώρους όπου εγκαθιστούσαμε, όπως και άλλοι επιχειρηματίες, πρόχειρη ψησταριά στον χώρο της εμποροπανήγυρης Φαρσάλων. Για την παραχώρηση των χώρων στο χώρο της εμποροπανήγυρης πήρε απόφαση η Δημαρχιακή Επιτροπή η οποία αποφάσισε όπως «... οι δημότες θα έχουν ελεύθερη επιλογή χώρου και θα καταβάλουν το 50% του ποσού των ετεροδημοτών». Με δεδομένη την άνω απόφαση αλλά και τα κρατούντα κατά τις παρελθούσες εμποροπανηγύρεις επιλέξαμε τους χώρους που επιθυμούσαμε αλλά και είχαμε και τα άλλα χρόνια. Εδώ θέλουμε γα προσθέσουμε ότι και οι λοιποί συμπολίτες μας οι ενδιαφερόμενοι για χώρους για άσκηση της ίδιας δραστηριότητας με μας (ψησταριάς) και άρα ανταγωνιστές μας, συμφώνησαν για τους χώρους που ημείς επιλέξαμε, γνωρίζοντες την κατάστασή μας, κάτι το οποίο ιδιαιτέρως τους τιμά. Δυστυχώς όμως η κ. Δήμαρχος άλλα επρέσβευε, έβγαλε τους χώρους αυτούς σε δημοπρασία, έδωσε τους χώρους αυτούς σε ετεροδημότες και μάλιστα χωρίς να λάβει από αυτούς διπλάσιο μίσθωμα από το προσφερόμενο από ημάς, όντες δημότες. Η ενέργεια αυτή μας ανάγκασε να μείνουμε εκτός εμποροπανηγύρεως, προς μεγάλη βλάβη ημών, οι οποίοι λόγω της άνω καταστάσεως μας που περιγράφουμε περιοριζόμαστε μόνο στην εμποροπανήγυρη Φαρσάλων, μη έχοντες τη δυνατότητα να μεταβούμε και σε άλλες ανά την Ελλάδα εμποροπανηγύρεις.
Αποστολή κάθε Δημάρχου είναι και θα πρέπει να είναι η υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου και των Δημοτών. Ο Δήμος δεν είναι κερδοσκοπική επιχείρηση. Ο Δήμος επιβάλλεται να έχει και κοινωνικό πρόσωπο και να έρχεται αρωγός στα προβλήματα των Δημοτών. Δυστυχώς όμως για την κ. δήμαρχο αυτές είναι ξένες έννοιες.
 
Με τιμή
Κων/νος Ν. Δημητρακόπουλος, Γεώργιος Ν. Δημητρακόπουλος, Χρυσούλα Ν. Δημητρακοπούλου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass