Δράσεις ευαισθητοποίησης για τον Πηνειό

Δημοσίευση: 29 Φεβ 2016 14:42

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας Λάρισας, ο Σύλλογος Φίλων του Πηνειού και του Παραποτάμιου Πολιτισμού και η Φωτογραφική Λέσχη Λάρισας διοργανώνουν κοινή δράση με σκοπό την ευαισθητοποίηση της νεολαίας της πόλης για τον Πηνειό Ποταμό, πηγή ζωής και σημείο αναφοράς της πόλης. Ο Πηνειός αποτελεί ένα φυσικό δώρο για το οποίο οφείλουμε όλοι να ενδιαφερθούμε με αγάπη, ευθύνη και συνέπεια, πολύ περισσότερο οι νέοι της πόλης μας που αποτελούν και την προοπτική, το μέλλον και την ελπίδα της.

Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης.

Η Φωτογραφική Λέσχη θα διοργανώσει σύντομα και συνοπτικά σεμινάρια για να καθοδηγήσει τους μαθητές στον ενδεδειγμένο τρόπο καταγραφής εικόνων.

Ο Σύλλογος Φίλων Πηνειού θα οδηγήσει με τη σειρά του τους μαθητές σε πιθανά ενδιαφέροντα σημεία λήψεων και θα ενημερώσει τα παιδιά για τη σημασία του Πηνειού για την πόλη και την περιοχή γενικότερα.

Η συνεργασία των δύο φορέων με τους μαθητές θα έχει απώτερο στόχο κατά βάση την ενημέρωσή τους, αλλά και την ευαισθητοποίηση και την έμπνευση τους. Η δράση θα διαρκέσει από 15 Μαρτίου έως 15 Μαΐου 2016.

Με την ολοκλήρωση των λήψεων, οι εμπλεκόμενοι φορείς θα συγκεντρώσουν το υλικό και θα ετοιμάσουν μία έκθεση φωτογραφίας, η οποία και θα παρουσιαστεί στο κοινό μέχρι το τέλος Μαΐου, στο ¨Χατζηγιάννειο¨ Πνευματικό Κέντρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass