Δηλητηριάζουν τα πλατάνια της Νέας Σμύρνης

Δημοσίευση: 20 Απρ 2016 19:14 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Απρ 2016 19:17

Σε εποχές που οι πολίτες αναζητούν το πράσινο μέσα στις τσιμεντουπόλεις κάποιοι άλλοι στοχεύουν στην εξαφάνισή του. Ο λόγος για τα πλατάνια στο πάρκο της οδού Αισχύλου στην συνοικία της Νέας Σμύρνης.

Οι κάτοικοι παρατηρούν ότι ενώ έχουν ριζώσει για τα καλά μέσα στο χώμα τα πλατάνια του πάρκου που βρίσκονται στην περιοχή του «Παραδείσου» ξαφνικά ξεραίνονται. Ο πρόεδρος της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Λάρισας Κώστας Ζέβλας βλέπει πίσω από αυτό ανθρώπινο χέρι ή πιο σωστά δράπανο!

«Καταδικάζω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις ενέργειες κατοίκων στο πάρκο της οδού Αισχύλου στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος με ύπουλο τρόπο ξεραίνει τα πλατάνια. Πριν δύο χρόνια ξεράθηκε εντελώς ξαφνικά ένα πανέμορφο πλατάνι μήκους περίπου 10 μέτρων. Δεν γνωρίζαμε την αιτία και οι υπηρεσίες πρασίνου το έκοψαν από τη ρίζα. Τώρα ένα άλλος πλάτανος ο διπλανός ακριβώς ξεράθηκε και αυτός. Ψάχνοντας βρήκα την τρύπα από το δράπανο χαμηλά στον κορμό όπου έβαλε το δηλητήριο.

Όλη η γειτονιά γνωρίζει ποιος είναι ο δράστης. Τον προειδοποιούμε, αν συνεχίσει θα μπορέσουμε να αποδείξουμε την ενοχή του και θα πληρώσει για τις πράξεις του.

Το πράσινο είναι απαραίτητο στη ζωή μας και δεν θα αφήσουμε κανέναν ανόητο να μας το στερήσει», ανέφερε ο Κώστας Ζέβλας.

Ζ.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass