ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Ν. ΠΟΥΤΣΙΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΑΣΑΡΧΗΣ ΒΟΛΟΥ:

Να επικυρωθούν το συντομότερο οι δασικοί χάρτες

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2017 10:15

Ο επικεφαλής της περιφερειακής κίνησης «Οικολογική Θεσσαλία» Νίκος Πουτσιάκας, επισκέφθηκε το δασαρχείο Βόλου, όπου συναντήθηκε με τον Δασάρχη Νικόλαο Ντίτορα, ώστε να ενημερωθεί για θέματα που αφορούν στην ανάρτηση των δασικών χαρτών στην περιοχή.


Κατά τη συνάντηση είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στον δασικό τομέα στην περιοχή του Βόλου, τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν και τους τρόπους αντιμετώπισής τους. Από τη συζήτηση προέκυψε ότι ο οι δασικοί χάρτες πρέπει να επικυρωθούν το συντομότερο και να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση. Όσον αφορά στις θέσεις για την αντιμετώπιση των θεμάτων που έχουν προκύψει, αυτές υπήρξαν σχεδόν ταυτόσημες προκρίνοντας τη διάθεση για άμεση διευθέτηση κάθε προβλήματος που έχει προκύψει.
Από την πλευρά του επικεφαλής της «Οικολογικής Θεσσαλίας» έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην αναγκαιότητα να ενημερωθούν όσο πληρέστερα γίνεται όλοι οι ενδιαφερόμενοι με ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι φορείς της αυτοδιοίκησης επικουρούμενοι από τα στελέχη των δασικών υπηρεσιών και άλλων θεσμικών φορέων. Επίσης επισημάνθηκε ότι, το θέμα των δασικών χαρτών είναι, όντως, πολυσύνθετο, αλλά, η τελική επίλυσή του θα συμβάλει καθοριστικά στον αποτελεσματικό χωροταξικό σχεδιασμό, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα το δημόσιο συμφέρον .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass