ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων

* Επαφές του Βαγγ. Μπαλατσού με Σ. Φάμελο- Γ. Μπαλάφα

Δημοσίευση: 02 Απρ 2017 10:49

Εντυπωσιακή ήταν, για ακόμη μία φορά, η προσέλευση του πολιτικού κόσμου της χώρας, στην επετειακή εκδήλωση που κάθε χρόνο πραγματοποιεί η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος, για τη νέα χρονιά.

Μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, πρώην υπουργοί, εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, της κεντρικής Δασικής Υπηρεσίας και άλλων φορέων προσήλθαν στην εκδήλωση, τιμώντας το έργο των Κυνηγετικών Οργανώσεων. Όλοι οι εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου, φρόντισαν με τις ομιλίες τους να καταθέσουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους , στο πλούσιο διαχειριστικό έργο και τις ποικιλόμορφες δράσεις που αναπτύσσουν οι Κυνηγετικές Οργανώσεις για την προστασία της φύσης και της άγριας ζωής , θέτοντας στην υπηρεσία του δημοσίου συμφέροντος ένα μηχανισμό που χωροκατανέμεται σε όλη την επικράτεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Κυνηγητικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Βαγγέλης Μπαλατσός συνομίλησε με τον αν. υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σωκρ. Φάμελο, τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γ. Μπαλάφα και τον εκπρόσωπο του κόμματος των ΑΝΕΛ κ. Κατσίκη, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλους τους εκπροσώπους τις πολιτικής ζωής του τόπου και ειδικότερα τους εκπροσώπους της Θεσσαλίας, καθώς «σε κάθε κάλεσμά του για στήριξη και κοινό αγώνα για τα θέματα του κυνηγίου είναι δίπλα του».

Ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος Νίκος Παπαδόδημας, ενημέρωσε και πάλι το πολιτικό ακροατήριο για τις φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων, αλλά και για το κόστος που θα μπορούσε να υπάρξει σε πολλά επίπεδα, αν διασαλευτεί το σημερινό θεσμικό πλαίσιο που διέπει την αειφόρο κυνηγετική δραστηριότητα στην Ελλάδα. Το έργο της θηροφυλακής των Κυνηγετικών Οργανώσεων, αλλά και η μεγάλη συμβολή της κυνηγετικής δραστηριότητας στην πραγματική οικονομία και στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής , ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια , ήταν δύο από τους άξονες που κυριάρχησαν στις ομιλίες που ακούστηκαν στον χώρο της εκδήλωσης. Μάλιστα , ο πρόεδρος της Κ.Σ.Ε. τόνισε με έμφαση ότι όλες οι δράσεις των Κυνηγετικών Οργανώσεων χρηματοδοτούνται αποκλειστικά από τους ίδιους τους κυνηγούς , χωρίς να επιβαρύνονται κρατικοί πόροι , ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας.

Στις 7-8-9 Απριλίου στη μεγάλη σύναξη του κόσμου των κυνηγών , των οργανώσεών του και των επιχειρήσεων συμμετέχει για πρώτη φορά η Ζ΄ Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας, η οποία θα βρίσκεται στο ίδιο περίπτερο με την Περιφέρεια Θεσσαλίας παρουσιάζοντας τις φιλοθηραματικές δράσεις που εκπονεί σε συνδυασμό με το πλήθος των πολιτισμικών και περιβαλλοντικών έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο πρόεδρος της κ. Βαγγ. Μπαλατσός και το Δ.Σ. της Ζ΄ Κ.Ο.Θ. , ευχαριστεί θερμά τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ Αγοραστό καθώς και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την κοινή συμμετοχή τους στην έκθεση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass