ΑΠΑΝΤΗΣΗ Γ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ Ν. ΠΟΥΤΣΙΑΚΑ

"Εμείς κοιτάζουμε τον καθρέπτη, εσείς…"

Δημοσίευση: 11 Απρ 2017 11:15

Σκληρή ήταν η απάντηση του συμβούλου Υδάτων της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργου Λαδόπουλου προς τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Πουτσιάκα, αναφορικά με τις εξελίξεις στο φράγμα της Μεσοχώρας.

Ο κ. Λαδόπουλος κατηγορεί τον επικεφαλής της Οικολογικής Θεσσαλίας ως «κοντόφθαλμο, που νοιάζεται για θεσούλες και καρέκλες», ενώ σχολιάζει και το ζήτημα αλλαγής των αντιπεριφερειαρχών. Αναλυτικότερα η απάντηση Λαδόπουλου έχει ως εξής:   

«Τελικά για την ταμπακιέρα δεν μας είπατε τίποτα, δεν ασχοληθήκατε καθόλου, δεν μας προτείνατε κάτι συνάδελφε κ. Νίκο Πουτσιάκα. Για μας ο Αχελώος μαζί με τη Μεσοχώρα ήταν, είναι και θα παραμείνει όραμα, φρόνημα και λύση ζωής. Λύση ενός συνολικού σχεδιασμού ολοκληρωμένης διαχείρισης των νερών μια και καλή, για τη Θεσσαλία και τους πολίτες της. Που θέλουμε νερό για να πιούμε, για να ποτίσουμε και να ζήσουμε. Εκτός εάν δεν το βλέπετε, τότε εσείς είστε κοντοφθαλμοι και όχι εμείς. Τελικά η αγωνία σας είναι όπως και η στήριξη της κυβέρνησής σας για ένα «υπουργειάκι», ίδια και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Για μια θέση Προέδρου ή αντί, γι΄ αυτό στηρίζετε ένα νομοσχέδιο που το 100% των περιφερειαρχών και των δημάρχων είναι ενάντια. Στοχεύοντας το 1%, το 1,5% το πολύ έως 2% να εκβιάζετε αρχές του 50%, του 55% και του 60% για θεσούλες και καρέκλες. Αποδεικνύοντας ότι είναι το μόνο που σας νοιάζει. Έτσι για να μην έχετε άγχος εμείς κοιταζόμαστε κάθε μέρα στον καθρέπτη και με τον κόσμο στα μάτια με καθαρό βλέμμα, ήσυχη συνείδηση, μπέσα και λόγο. Μάλλον εσείς πρέπει να κοιταχτείτε σε κανέναν γιατρό. Όσο για το πότε, ποιοι και πόσοι θα αλλάξουν οι αντιπεριφερειάρχες , μην έχετε δήθεν ενδιαφέρον, αυτό είναι δουλειά της περιφερειακής αρχής (δική μας) και θα κάνουμε το καλύτερο για τους συμπολίτες μας. Το διαβεβαιώνουμε ολόκληρη παράταξη, όλη η ομάδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass