ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2017 16:07

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στις φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές καλλιέργειας, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με το πώς μπορούν να εφαρμοστούν νέες μέθοδοι καλλιεργειών φιλικές προς το περιβάλλον (π.χ. βιοδυναμική καλλιέργεια) προς όφελος τόσο των τοπικών κοινωνιών όσο και του ίδιου του περιβάλλοντος, είναι αφιερωμένη η φετινή 17η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας, που οργανώνει η ΟικόΣφαιρα (Κίνηση για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής).

Συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, ο δήμος Καρδίτσας, το Europe Direct της ΑΝΚΑ Α.Ε., το ΤΕΙ Θεσσαλίας, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου και άλλοι φορείς. Πρόσφατα συνεδρίασε η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης, υπό την προεδρία του θεματικού αντιπεριφερειάρχη κ. Κώστα Νούσιου, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στην Πανελλαδική Εκθεσιακή Αγορά Πιστοποιημένων Βιολογικών Προϊόντων, Ειδών Χειροτεχνίας και άλλων οικολογικών δραστηριοτήτων που, όπως κάθε χρόνο, θα λειτουργήσει στο άλσος του Παυσιλύπου.

Το πρόγραμμα της 17ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας θα περιλαμβάνει επίσης ημερίδα με θέμα τις φιλοπεριβαλλοντικές πρακτικές καλλιέργειας, όπου και αφιερώνεται η διοργάνωση, όπως και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η 17η Οικολογική Γιορτή θα πραγματοποιηθεί από 21 έως 24 Σεπτεμβρίου 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass