Μαζεύουν απορρίμματα τρέχοντας

Η «ΟΛΥΜΠΟΣ» ΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΝΕΙΟ ΜΕ PLOGGING

Δημοσίευση: 06 Οκτ 2018 15:48

Η γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος», στο πλαίσιο της εταιρικής της ευθύνης και του κοινωνικού της ρόλου, θα αναλάβει τον καθαρισμό συγκεκριμένων σημείων της πόλης σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων.

Η δράση θα λάβει χώρα σήμερα Σάββατο και θα αναπτυχθεί ταυτόχρονα σε δύο επίπεδα. Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «μισθωμένο συνεργείο της εταιρείας, υπό την καθοδήγηση του Δήμου, θα επιφορτιστεί με την περισυλλογή πάσης φύσεων απορριμμάτων παραπλεύρως του περιφερειακού δρόμου από τα φανάρια του Lidl (Ιωαννίνων) μέχρι τη διασταύρωση του καταστήματος της Βιοκαρπέτ στην οδό Φαρσάλων.

Οι συγκεκριμένες εργασίες θα αρχίσουν στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 4 το απόγευμα. Καθ΄ οδόν ο καθαρισμός θα επεκταθεί και στα δύο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ταυτόχρονα, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας αλλά και οι βετεράνοι μαραθωνοδρόμοι της πόλης θα αναλάβουν τον καθαρισμό των δύο όχθεων του Πηνειού κάνοντας Plogging. Πρόκειται για μια νέα τάση που μας έρχεται από τη Σουηδία, η οποία σημαίνει μαζεύουμε απορρίμματα τρέχοντας, συνδυάζοντας έτσι την εκγύμναση με την προσφορά στο περιβάλλον».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass