DEEP VIEW 24

Πολυτελές τουριστικό υποβρύχιο

ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ 24 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 100 ΜΕΤΡΩΝ

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2020 16:26

Το Deep View 24, ένα πολυτελές τουριστικό υποβρύχιο ικανό να μεταφέρει 24 επιβάτες, κυβερνήτη και συγκυβερνήτη σε βάθος 100 μέτρων, παρέχοντας εντυπωσιακή θέα του υδάτινου κόσμου, λάνσαρε η Triton, η εταιρεία που έχει παρουσιάσει επίσης το DSV

Limiting Factor, έναν «ανελκυστήρα» ικανό να κατεβαίνει σε μεγάλα βάθη για παρατεταμένες επισκέψεις.
Όπως αναφέρει το New Atlas, το υποβρύχιο είναι το πρώτο μιας σειράς τουριστικών υποβρυχίων Deep View, που μπορούν να κατασκευαστούν σε διάφορα μήκη για να εξυπηρετούν μεταξύ 12 και 66 επιβατών. Επιπλέον τμήματα μπορούν να προστεθούν, με έξι θέσεις τη φορά: Η 24θέσια έκδοση έχει μήκος 15,4 μέτρα και βάρος 55 τόνους.
Το υποβρύχιο έχει ηλεκτρική προώθηση, για την οποία αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 240 kWh. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέπει 14 ώρες υποθαλάσσιου τουρισμού, με κορυφαία ταχύτητα τριών κόμβων, ενώ εάν το υποβρύχιο κατεβεί σε μεγάλο βάθος, εξασφαλίζεται φωτισμός από 10 ισχυρές LED. Ο πιλότος ελέγχει το σκάφος με joystick και οθόνη αφής, ενώ υπάρχουν συστήματα ασφαλείας για χειροκίνητο έλεγχο σε περίπτωση βλάβης, ενώ το υποβρύχιο έχει λάβει τις σχετικές πιστοποιήσεις ασφαλείας βάσει διεθνών προδιαγραφών.
Η Triton κατασκεύασε το σκάφος για το Vinpearl, μια αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων και θερέτρων στο Βιετνάμ που θα αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες καταδύσεων τον Δεκέμβριο στα ανοιχτά του νησιού Χον Τρε. Σύμφωνα με την Triton, το σκάφος είναι «κβαντικό άλμα» προς τα εμπρός από κάθε άλλο τουριστικό υποβρύχιο που έχει φτιαχτεί τα τελευταία 34 χρόνια (γενικότερα μιλώντας, έχουν φτιαχτεί κάτω από 60).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass