Πώς θα Επιλέξετε Φίλτρα Νερού Εύκολα και Γρήγορα

Δημοσίευση: 08 Μαρ 2023 15:04 | Τελευταία ενημέρωση: 08 Μαρ 2023 15:14

Τα πιστοποιημένα φίλτρα νερού αποτελούν την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λύση για τον καθαρισμό του νερού σε οποιοδήποτε χώρο.

Μάλιστα, μπορείτε να βρείτε μια συσκευή για το σπίτι, το εξοχικό, τη δουλειά και οποιονδήποτε άλλο χώρο έχετε ανάγκη. Ωστόσο, πολλοί καταναλωτές μπερδεύονται από τις πολλές επιλογές, που κυκλοφορούν στην αγορά.

Η αλήθεια είναι, πως υπάρχουν πολλές κατηγορίες φίλτρων, που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Έτσι, θα πρέπει να έχετε κάποια κριτήρια για ν’ αξιολογήσετε την κάθε μια απ’ αυτές, ώστε να βρείτε τη σωστή λύση που σας ταιριάζει. Σ’ αυτό το άρθρο, έχουμε συγκεντρώσει τα σημαντικότερα κριτήρια, που πρέπει να έχετε κατά νου για να διευκολύνουμε την απόφασή σας.

Κριτήριο 1 – Ποιότητα και Υλικά Κατασκευής του Φίλτρου

Το πρώτο κριτήριο αφορά τα υλικά κατασκευής της συσκευής, ανεξάρτητα απ’ τον τύπο του φίλτρου. Τα φίλτρα νερού είναι μια επένδυση, που θέλετε να σας κρατήσει για μια ζωή. Έτσι, είναι σημαντικό να επιλέξετε μια συσκευή, που είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά. Επιπλέον, καλό θα ήταν να προτιμήσετε υλικά που αποτρέπουν την δημιουργία αποικιών μικροβίων. Για παράδειγμα αναζητήστε φίλτρα κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι, με συμπιεσμένο ενεργό φαρμακευτικό άνθρακα 850 γρ. και πολλαπλές φυσικές μεμβράνες.

Κριτήριο 2 – Διεθνείς και Εθνικές Πιστοποιήσεις

Ένα ακόμα βοηθητικό κριτήριο για την τελική επιλογή σας είναι οι πιστοποιήσεις που διαθέτουν τα φίλτρα νερού άνω πάγκου. Οι συσκευές και τα ανταλλακτικά φίλτρα δοκιμάζονται από τους οργανισμούς, οι οποίοι δίνουν την πιστοποίησή τους. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι πως θα προμηθευτείτε ένα αξιόπιστο φίλτρο. Μάλιστα, υπάρχουν συσκευές με πιστοποιήσεις τόσο από εθνικούς όσο και από διεθνείς οργανισμούς όπως το N.S.F..

Κριτήριο 3 – Ποιότητα του Νερού στην Κατοικία σας

Το επόμενο κριτήριο αφορά κυρίως τις ιδιαίτερες ανάγκες που έχετε. Πρέπει να έχετε κατά νου, ότι η ποιότητα του νερού διαφέρει στις διαφορετικές περιοχές της χώρας μας. Για παράδειγμα, επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την προέλευση του νερού και την παλαιότητα των σωληνώσεων. Γι’ αυτό και θα πρέπει να προτιμήσετε ένα πιστοποιημένο φίλτρο, που να μπορεί ν’ απομακρύνει τις ουσίες που περιέχονται στο νερό της περιοχής σας.

Κριτήριο 4 – Ευκολία Πρόσβασης σε Ανταλλακτικά

Όλες οι συσκευές καθαρισμού του νερού είναι εξοπλισμένες μ’ ένα ανταλλακτικό φίλτρο νερού, το οποίο θα πρέπει να τ’ αλλάζετε μετά από κάποιο διάστημα ή λίτρα νερού. Για να είστε πάντα καλυμμένοι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να βρίσκετε εύκολα και άμεσα τα ανταλλακτικά. 

Κριτήριο 5 – Κριτικές των Άλλων Καταναλωτών

Τέλος, ένας εύκολος τρόπος για να διαπιστώσετε εάν τα φίλτρα νερού βρύσης είναι αποτελεσματικά, είναι να διαβάσετε τις κριτικές. Πλέον, είναι εύκολο να μάθετε τι πιστεύουν οι υπόλοιποι καταναλωτές μέσω των διαδικτυακών κριτικών, των κοινωνικών δικτύων και της ιστοσελίδας των φίλτρων.

Όλα αυτά τα κριτήρια θα σας βοηθήσουν να λάβετε την απόφασή σας, ώστε να βρείτε τα πιο αξιόπιστα με εγγυημένα καθαρό νερό. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass