Καθαρισμός του πάρκου Αγίου Αντωνίου

Δημοσίευση: 08 Απρ 2013 23:02 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:27
 

Για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, ως προς την διατήρηση του πρασίνου της πόλης της Λάρισας και του σεβασμού του αστικού και φυσικού περιβάλλοντος, ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος (ΕΟΠ), σε συνεργασία με τους Ποδηλάτες Λάρισας, συμμετέχει στη δράση «Let’s do it Greece» στον καθαρισμό της περιοχής του πάρκου Αγίου Αντωνίου, την Κυριακή 14 Απριλίου  και ώρα συγκέντρωσης 11:00 το πρωί. Το Let’s Do it Greece, με βάση τον Στρατηγικό Σχεδιασμό του, δεν διαχειρίζεται χρήματα (zero cost-zero point). Θα ήταν επιθυμητό ο κάθε εθελοντής να φέρει μαζί του τα αναγκαία είδη (π.χ. σακούλα απορριμμάτων).

Όπως ανακοινώνει ο ΕΟΠ: «Η ελαχιστοποίηση των αρνητικών επιπτώσεων σε κάθε πτυχή του βίου μας χρήζει προσοχής. Το φυσικό περιβάλλον αλλά και το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων απαιτούν ενέργειες που αποσκοπούν στην βελτίωση αυτών.

Το “Let’s do it Greece”  αποτελεί ένα παγκόσμιο κίνημα με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και την ευαισθητοποίηση των πολιτών. Κάθε χρόνο ορίζεται μία ημερομηνία παγκόσμιας δράσης με στόχο τη συμμετοχή εθελοντών για την απομάκρυνση απορριμμάτων από απλούς χώρους μέχρι σημαντικά οικοσυστήματα. Ο Ε.Ο.Π επιβραβεύει κάθε είδους ανάλογες ενέργειες και τάσσεται με το μέρος όλων, που ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο για όλους μας!».

Πληροφορίες: www.eop.org.gr  TΗΛ.:2410 612277

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass