Το Ίδρυμα Ι.Λάτση χρηματοδοτεί επιστημονικές μελέτες για το 2014

Δημοσίευση: 18 Απρ 2013 15:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:41

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση ανακοίνωσε ότι, υλοποιώντας για έβδομη συνεχή χρονιά το πρόγραμμα χρηματοδότησης ερευνητικών εργασιών, προσκαλεί ερευνητικές ομάδες από όλα τα επιστημονικά πεδία να υποβάλουν τις προτάσεις τους για επιστημονικές μελέτες, που προτίθενται να εκπονήσουν το 2014.

Το Ίδρυμα θα χρηματοδοτήσει έως 20 μελέτες με το ποσό των 12.000 ευρώ κατ' ανώτατο όριο ανά μελέτη. Όλες οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από ομάδα ανεξάρτητων κριτών και από την επιστημονική επιτροπή του Ιδρύματος σε συνδυασμό με τη διενέργεια συνεντεύξεων.

Η πρόταση θα πρέπει να αφορά σε πρωτότυπη μελέτη και δεν πρέπει να αποτελεί μέρος διδακτορικής διατριβής ή διπλωματικής εργασίας μεταπτυχιακού προγράμματος. Η κάθε ερευνητική ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από έναν συντονιστή και έως τέσσερα ακόμη μέλη. Η πρόταση δεν πρέπει να έχει εξασφαλίσει άλλη πηγή χρηματοδότησης.

Οι προτάσεις θα κατατεθούν διαδικτυακά, στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής που θα είναι διαθέσιμο μέσω του ιστότοπου του Ιδρύματος (http://www.latsis-foundation.org). Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουνίου και η λήξη της υποβολής τους την Πέμπτη, 27 Ιουνίου. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, ενώ η διάρκεια εκπόνησης των μελετών θα είναι από τις 2 Ιανουαρίου 2014 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2014.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass