ΕΟΠ: Βραβεύσεις για δημιουργούς βίντεο

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2013 20:26 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:56

Μ

Με επιτυχία και με την παρουσία πλήθος πολιτών και εθελοντών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ενημέρωσης του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος- ΕΟΠ και απονομής βραβείων μέσα από την ανοιχτή πρόσκληση δημιουργίας Video για το περιβάλλον με τίτλο δράσης «Εγώ τι κάνω;». Η δράση έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στις 10:00, στην Β’ Εξέδρα στο Φεστιβάλ Πηνειού.

Την έναρξη έκανε η Γενική Διευθύντρια του ΕΟΠ κα Κακαργιά Στέλλα, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τους ενημέρωσε για τις δραστηριότητες του ΕΟΠ,  τις εθελοντικές δράσεις που διοργανώνει, την συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα όπως οι Ανταλλαγές Νεολαίας, αλλά και το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασία στα πλαίσια του οποίου απασχολούνται 390 ωφελούμενοι σε δράσεις περιβαλλοντικού, κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα ενώ τόνισε την σημασία του εθελοντισμού, μια έννοια που έρχεται να συμπληρώσει και να ενισχύσει τις προσπάθειες μας απέναντι στην κοινωνία, το περιβάλλον και τον ίδιο τον πολίτη.

Στην συνέχεια, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Ο στόχος της δράσης ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών προβάλλοντας ο καθένας την δική του άποψη για το φυσικό περιβάλλον μέσα από τις ενέργειες που πράττει, τις εικόνες που «εισπράττει» γύρω του αλλά και κάθε είδους προσπάθεια προς την προστασία του.

Η πρόεδρος του ΕΟΠ κα Θέκλα Παρασκευούδη βράβευσε τον πρώτο νικητή, τον κ. Μακρή Αθανάσιο δίνοντας του δώρο ένα ποδήλατο. Σημαντικό είναι πως το δώρο θα διατεθεί στο γραφείο των προσκόπων της Λάρισας για κοινή χρήση.

Ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Γεράσης Δημήτρης, βράβευσε το δεύτερο νικητή, τον κ. Βασίλη Τσολάκη με ένα κινητό τηλέφωνο.

Με ευχαριστίες προς τον Δήμο Λαρισαίων και την πεποίθηση πως το Φεστιβάλ Πηνειού για ακόμη μια φορά βασίζει την λειτουργία στην ανάδειξη καλών πρακτικών φορέων και οργανισμών τα μέλη του ΕΟΠ δεσμεύτηκαν για μελλοντικές αντίστοιχες πρωτοβουλίες.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass