Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ. ΣΤΗΝ «Ε»:

Μαριάνθη Παπαδοπούλου: Η νέα γενιά έχει τον πρώτο λόγο σε αυτές τις εκλογές

* Μοναδική υπεύθυνη δύναμη η Νέα Δημοκρατία

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2015 10:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:54

Συνέντευξη: Μαρίνα Αποστολοπούλου

«Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου θα επηρεάσει κυρίως τις ζωές των νέων ανθρώπων θέτοντας το πλαίσιο της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά και την πορεία για αρκετά χρόνια. Πιστεύω βαθιά ότι εμείς, η νέα γενιά, πρέπει να έχουμε τον πρώτο λόγο και έχουμε χρέος να βγούμε μπροστά. Ψηφίζοντας υπεύθυνα, δίνοντας δύναμη στη νεολαία, θέτουμε τις προϋποθέσεις ώστε να κάνουμε το νομό μας και την Ελλάδα έναν τόπο προκοπής και δημιουργίας. Και, η μοναδική υπεύθυνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία».

Τα παραπάνω επισημαίνει σε συνέντευξή της η νεαρή δικηγόρος και υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Μαριάνθη Παπαδοπούλου, η οποία δηλώνει με έμφαση: «Εμείς οι νέοι άνθρωποι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με το μέλλον μας και το μέλλον του τόπου μας», αναφερόμενη στους λόγους που την οδήγησαν να κατέλθει ως υποψήφια βουλευτής.

Η συνέντευξη

* Κυρία Παπαδοπούλου,

Πριν από μερικούς μήνες ήσασταν υποψήφια στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Γιατί αποφασίσατε να κατεβείτε υποψήφια βουλευτής;

-Η συμμετοχή μου στον αγώνα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Η άμεση επαφή με τους πολίτες, η αίσθηση ότι μπορείς να προσφέρεις, να κάνεις κάτι για τον τόπο σου είναι κάτι εκπληκτικό.

Στα τέλη του 2014, εκεί που φαινόταν ότι τα πράγματα βελτιώνονταν, η ανεύθυνη στάση εκείνων που θέλουν απεγνωσμένα να κυβερνήσουν μας έσυρε σε πρόωρες εκλογές. Ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, ως επιστήμονας, ως νέα επαγγελματίας όφειλα να αντιδράσω. Αποφάσισα να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, για να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες δεν πρόκειται να γυρίσουμε στο χθες και κυρίως γιατί εμείς οι νέοι άνθρωποι δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με το μέλλον μας και το μέλλον του τόπου μας.

* Οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να είναι μπροστά στην προτίμηση των πολιτών. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές;

- Οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους σε αυτές τις εκλογές. Οδεύουμε προς μια κρίσιμη διαπραγμάτευση. Και σε μια διαπραγμάτευση οφείλεις να τηρείς υπεύθυνη στάση και να έχεις ρεαλιστικούς και συγκεκριμένους στόχους. Είναι σαφές πλέον ότι η μοναδική υπεύθυνη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτό το μήνυμα έχει περάσει πλέον στους πολίτες και είμαι βέβαιη ότι όλοι μας θα το έχουμε υπόψη μας πίσω από το παραβάν.

* Τι ρόλο πιστεύετε ότι θα παίξουν οι νέοι ψηφοφόροι στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου;

- Γενικότερα, αυτές οι εκλογές θα είναι οι εκλογές όπου οι νέοι με τη συμμετοχή τους θα καθορίσουν το αποτέλεσμα και άρα την πορεία της χώρας. Υπάρχει μια γενικότερη τάση και ένα ηχηρό αίτημα για ανανέωση της πολιτικής ζωής του τόπου, για την είσοδο νέων ανθρώπων στην πολιτική. Ξέρετε, το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου θα επηρεάσει κυρίως τις ζωές των νέων ανθρώπων θέτοντας το πλαίσιο της οικονομίας και της κοινωνίας, αλλά και την πορεία για αρκετά χρόνια. Άρα πιστεύω βαθιά ότι εμείς, η νέα γενιά, πρέπει να έχουμε τον πρώτο λόγο και έχουμε χρέος να βγούμε μπροστά.

* Ποιο είναι εν τέλει το μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους νέους της Λάρισας λίγες ημέρες πριν την κάλπη;

- Μέρα με τη μέρα όσο βαδίζουμε προς τις εκλογές, η αλήθεια ξεδιπλώνεται και ταυτόχρονα αποκαλύπτεται η «κρυφή ατζέντα» των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης. Η Νέα Δημοκρατία έχει δουλέψει υπεύθυνα και έχει πετύχει πολλά αυτά τα δυόμισι χρόνια. Η οικονομία ήδη σταθεροποιείται, αργά μεν, αλλά σταθερά. Οι θυσίες όλων μας πιάνουν τόπο. Η ελπίδα άρχισε να γεννιέται ξανά και μαζί και το όραμα για προκοπή. Εμείς οι νέοι, με τη φωνή και την ψήφο μας δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να γκρεμίσει αυτό όραμα. Οι νέοι Λαρισαίοι και Λαρισαίες, όλοι οι πολίτες της Λάρισας, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας σε ένα καλύτερο μέλλον. Ψηφίζοντας υπεύθυνα, δίνοντας δύναμη στη νεολαία, θέτουμε τις προϋποθέσεις ώστε να κάνουμε το νομό μας και την Ελλάδα έναν τόπο προκοπής και δημιουργίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass