«Ανθίζουν» οι ΑΝΕΛ λόγω της στάσης μας στο «Μακεδονικό»

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΝ. ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2019 22:10
Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παν. Σγουρίδης, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Τάκη Μπαλτάκο, τον συντονιστή των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλία Δημ. Μπουρντένα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Λάρισας Διον. Μπαλαμπάνη Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παν. Σγουρίδης, με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Τάκη Μπαλτάκο, τον συντονιστή των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλία Δημ. Μπουρντένα και τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Λάρισας Διον. Μπαλαμπάνη

«Όλες οι κομματικές μας οργανώσεις ανά την επικράτεια βρίσκονται σε άνθηση και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η πατριωτική στάση μας στο «Μακεδονικό», η οποία εκτιμήθηκε από τον ελληνικό λαό».

Αυτό υποστηρίζει, μιλώντας στην «Ε» στο περιθώριο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Θεσσαλίας, ο αντιπρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. Παναγιώτης Σγουρίδης, με αφορμή και τις συναντήσεις που είχε με την κομματική οργάνωση των ΑΝΕΛ στη Λάρισα.

Στο πλευρό του κ. Σγουρίδη ήταν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Τάκης Μπαλτάκος (ένας από τους δύο υποψηφίους που ανακοίνωσε ο Π. Καμμένος-ο δεύτερος είναι ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Θ. Τοσουνίδης), ο οποίος μετέφερε στα τοπικά στελέχη των ΑΝΕΛ τις θέσεις του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Αναφορικά με το Αναπτυξιακό Συνέδριο που διοργάνωσε η εφημερίδα «Ελευθερία», ο κ. Σγουρίδης δήλωσε πως «εξεπλάγην ευχάριστα από τη διοργάνωση, καθώς αυτό χαρακτηρίστηκε από επιτυχία, με την παρουσίαση ενδιαφερόντων προτάσεων, τις οποίες ελπίζω οι αρμόδιοι να τις επεξεργαστούν με τη δέουσα προσοχή. Εμείς οι ΑΝΕΛ πιστεύουμε στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και γι΄αυτό συμμετέχουμε σε κάθε αναπτυξιακό συνέδριο που γίνεται, καταθέτοντας τις δικές μας ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε περιφέρεια».

Όσον αφορά στις συναντήσεις Σγουρίδη με τη Νομαρχιακή των ΑΝΕΛ, ο αντιπρόεδρος του κόμματος διαπίστωσε πως «όλες οι κομματικές μας οργανώσεις ανά την επικράτεια βρίσκονται σε άνθηση και σε αυτό συνέβαλε τα μέγιστα η πατριωτική στάση μας στο «Μακεδονικό», η οποία εκτιμήθηκε από τον ελληνικό λαό. Ιδιαίτερα στο νομό Λάρισας η αποχώρηση του Β. Κόκκαλη δεν επηρέασε, δεν έπληξε τους ΑΝΕΛ».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Οι θέσεις των ΑΝΕΛ για τις Ευρωεκλογές, έτσι όπως τις παρουσίασε ο κ. Σγουρίδης επικεντρώνονται «στην Ευρώπη της αλληλεγγύης, στην Ευρώπη των ισότιμων κρατών μελών. Αυτό που επιδιώκουμε είναι να υπάρξει η Ευρωπαϊκή Γερμανία κι όχι η Γερμανική Ευρώπη, που θέλουν κάποιοι να δημιουργήσουν. Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε τα πολιτιστικά μας χαρακτηριστικά, θέλουμε τη δημοκρατική εμβάθυνση της ενωμένης Ευρώπης, στο πλαίσιο του εκλεγμένου Ευρωκοινοβουλίου, το οποίο βρίσκεται σε αντίθετη φορά από τα διορισμένα διευθυντήρια των Βρυξελλών, για να μην πω του Βερολίνου» δήλωσε χαρακτηριστικά ο θρακιώτης πολιτικός.

Ο κ. Σγουρίδης εκτιμά πως «οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Οκτώβριο, εκτός κι αν ο κ. Τσίπρας θελήσει να αιφνιδιάσει, προκηρύσσοντάς τες αμέσως μετά την ψήφιση της Συνταγματικής Αναθεώρησης. Όσον αφορά στη στάση μας στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην πανελλαδική μας συνδιάσκεψη προ μηνός περίπου και σε μία διαδικασία με έντονους διαξιφισμούς, αποφασίστηκε όπου δεν έχουμε δικούς μας συνδυασμούς, τα στελέχη μας να είναι ελεύθερα να κατέβουν όπου επιθυμούν, ενώ κομματική πειθαρχία θα τεθεί όπου υπάρξουν δικοί μας συνδυασμοί».

 

Γ. Ρούστας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass