Επίπονος οδηγός διαβίωσης τα λάθη...

ΤΟΝΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ «Ε» Η ΕΡΜΗΝΕΥΤΡΙΑ ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2019 22:39

«Πιστεύω στον άνθρωπο που σκύβει να σηκώσει τον άνθρωπο που έπεσε και ύστερα στέκονται όρθιοι και περπατούν πλάι-πλάι. Μαζί.

Πιστεύω στην αλληλεγγύη και στη συλλογική πάλη» τονίζει σήμερα σε συνέντευξή της στην «Ε» η ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου στην ερώτηση της εφημερίδας τι «θέση παίρνει σχετικά με τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια». Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, που μεθαύριο Τρίτη θα βρεθεί στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ για συναυλία, μιλάει για το πώς φαντάζεται τον εαυτό της στο μέλλον, αλλά και τι θα συμβούλευε τη… Νατάσσα Μποφίλιου στα πρώτα βήματα της καριέρας της, τι θα ακούσουν οι Λαρισαίοι στη συναυλία της, αλλά και ποιος είναι ο μεγαλύτερός της φόβος. Σημειώνει δε χαρακτηριστικά ότι «Δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω επιλέξει. Όχι γιατί τα έχω κάνει όλα σωστά, αλλά γιατί τα λάθη μου υπήρξαν πληρωμένα μαθήματα για το μέλλον... Τα λάθη είναι ένας επίπονος οδηγός διαβίωσης».

*Φέτος το καλοκαίρι περιοδεύετε ανά την Ελλάδα και εμφανίζεστε με την Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης και τη Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή, αλλά και με τα «Ελληνικά Διάφορα». Τι από τα δύο προτιμάτε; -Είναι και τα δύο το ίδιο αγαπημένα κι είμαι πολύ τυχερή που μπορώ να τα απολαμβάνω. Ο Τσιτσάνης είναι μια σπουδαία ανεκτίμητη εμπειρία, είναι μια συνεργασία με προσωπικούς μύθους και η πρώτη ουσιαστική επαφή, απο τη θέση του ερμηνευτή, με το έργο ενός κορυφαίου δημιουργού. Τα ελληνικά διάφορα είναι το απόσταγμα προσωπικών εμπειριών και αναμνήσεων από τρυφερά χρόνια. Η ρετροσπεκτίβα του εαυτού μας ως αθώου ακροατή και ένα παιχνίδι με τραγούδια - σημεία αναφοράς, που μας οδήγησαν και τους τρεις στο φλερτ με τις μεταγενέστερες επιλογές μας 'τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός'. *Μετά από χρόνια που τραγουδούσατε τραγούδια μόνο των μόνιμων συνεργατών σας, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, φέτος ερμηνεύετε τραγούδια κι άλλων συνθετών. Τι συνέβη και συντελέστηκε αυτή η αλλαγή; -Φέτος αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια παράσταση, η οποία δεν θα περιλαμβάνει κανένα δικό μας τραγούδι. Θελήσαμε να πάρουμε αυτή την απόσταση από το ρεπερτόριό μας για να μπορέσουμε, λίγο μακριά απο τα τραγούδια που μας έχουν καθορίσει και αναδείξει, να ετοιμάσουμε τον νέο μας δίσκο. Πιστεύω ότι αυτή η επιλογή ανανεώνει τη σχέση μας με τα τραγούδια μας και θα οδηγήσει στην επόμενη βουτιά μέσα τους με φρέσκια, καθαρή ματιά. *Πόσο έχει αλλάξει η Νατάσσα Μποφίλιου από τις «Εκατό μικρές ανάσες» του 2005 μέχρι το «Μπελ Ρεβ LIVE» του 2018; Και κυρίως πού εντοπίζετε τη μεγαλύτερή σας αλλαγή; -Προσπαθώ τα χρόνια να με ωριμάζουν, να με εξελίσσουν, να με οδηγούν παρακάτω, χωρίς να χάνω τη λαχτάρα μου για το παιχνίδι της ζωής, τη μουσική, τους ανθρώπους. Δουλεύω σκληρά με τις συνθήκες και τον εαυτό μου κι ελπίζω ότι καταφέρνω κάπως να αξιοποιώ τον καιρό σαν ένα χρήσιμο, πολύτιμο εργαλείο. *Ποιος είναι ο μεγαλύτερός σας φόβος; -Θα στο πάω αντίστροφα και δεν θα σου πω τον μεγαλύτερό μου φόβο, θα σου πω τη μεγαλύτερη ευχή μου: να είναι πάντα καλά οι άνθρωποι που αγαπώ. *Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας σε είκοσι χρόνια; -Δεν κάνω τόσο μακροπρόθεσμα σχέδια. Εύχομαι απλά να είμαι ευτυχισμένη και σοφότερη. *Μπαίνετε σε μια χρονομηχανή και ταξιδεύετε πίσω στο παρελθόν. Τι θα συμβουλεύατε τη Νατάσσα Μποφίλιου στα πρώτα της βήματα; -Νομίζω δεν θα άλλαζα κάτι από αυτά που έχω επιλέξει. Όχι γιατί τα έχω κάνει όλα σωστά, σίγουρα όχι γι’ αυτό, αλλά γιατί τα λάθη μου υπήρξαν πληρωμένα μαθήματα για το μέλλον... Τα λάθη είναι ένας επίπονος οδηγός διαβίωσης. *Σε συνέντευξή σας έχετε δηλώσει ότι «Το αίσθημα της αλληλεγγύης σε αναγκάζει να πάρεις θέση», τι θέση παίρνετε λοιπόν σχετικά με τις πρόσφατες εκκενώσεις καταλήψεων στα Εξάρχεια; -Πιστεύω στον άνθρωπο που σκύβει να σηκώσει τον άνθρωπο που έπεσε και ύστερα στέκονται όρθιοι και περπατούν πλάι-πλάι. Μαζί. Πιστεύω στην αλληλεγγύη και στη συλλογική πάλη. Απαντούν αυτά στην ερώτηση σου; Νομίζω πως ναι.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass