Η Λαρισαία Τίνα Μιναρετζή με το www.kidogarten.com

Ανάμεσα στους πέντε πρωτοπόρους Έλληνες

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2013 10:25 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 13:32

Eπιμέλεια: Έφη Τουφεξή

 Μια Λαρισαία διακρίνεται ανάμεσα στους πέντε Έλληνες πρωτοπόρους, που θα επιβραβεύσει το www.eirinika.gr και η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου για την καινοτομία των δράσεων τους μέσα στο 2013. Η Λαρισαία που σηματοδότησε τη θετική πλευρά της καθημερινής ειδησεογραφίας είναι η Τίνα Μιναρετζή, δημιουργός του www.kidogarten.com, του πρώτου ελληνικού διαδικτυακού νηπιαγωγείου. Πρόκειται για μια πλατφόρμα εκπαίδευσης, που εντάσσει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο τα παιδιά προσχολικής ηλικίας από 3 έως 6 ετών, στον κόσμο της γνώσης, της χειροτεχνίας, του παραμυθιού και της τεχνολογίας!

Το www.kidogarten.com, είναι διαθέσιμο με ελεύθερη πρόσβαση σε μεγάλο μέρος του υλικού του και σε πλήρη πρόσβαση με συνδρομή και καλύπτει όλη την ύλη των μαθηματικών του νηπιαγωγείου με διαδραστικά κουίζ και φύλλα εργασιών προς εκτύπωση. Με ένα απλό κλικ τα παιδιά μπορούν να εντρυφήσουν σε μια πλήρη εγκυκλοπαίδεια με προσεγμένη εικονογράφηση και εφαρμογές  πολυμέσων (βίντεο, ήχους, φωτογραφίες), που συνοδεύουν χειροτεχνίες με όλα τα στάδια φωτογραφημένα όπως και φύλλα ζωγραφικής. Διαθέτει, παράλληλα, μια μουσική εγκυκλοπαίδεια με αναφορές σε μεγάλους συνθέτες και ζωγράφους και δυνατότητα εκμάθησης μουσικών οργάνων.  Η ολοκληρωμένη αυτή υπηρεσία συμπληρώνεται με ένα σύστημα επιβράβευσης του παιδιού, καθώς και διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία προόδου για το γονιό και τον εκπαιδευτικό.

Η βράβευση της Τίνας Μιναρετζή θα πραγματοποιηθεί την  ερχόμενη Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013, στις 13.00 – 15:00, στην αίθουσα «Εσπερίδες»  του ξενοδοχείου Ηilton και εντάσσεται στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου Money Show. Ομοίως, την ίδια ημέρα θα βραβευτούν και οι άλλοι τέσσερεις πρωτοπόροι Έλληνες: Ο Γεώργιος Κόρδας, ερευνητής με ευρωπαϊκή διάκριση για την εφαρμογή της νανοτεχνολογίας, με στόχο τη θεραπεία του καρκίνου. Ο Σπύρος Ντόβας, δημιουργός του taxi beat, μιας εφαρμογής για εύρεση ταξί, χωρίς χρέωση. Ο Κώστας Μπαλάφας, εμπνευστής του Moria Elea - το λάδι με το 1ο βραβείο για την καλύτερη συσκευασία ελαιόλαδου 2013 στο Λος Άντζελες και ασημένιο για τη γεύση του. Και ο Γιώργος Βασιλάκης, δημιουργός του εστιατορίου – παντοπωλείου Philema στις Βρυξέλλες με ελληνικά προϊόντα, που εντός του 2014 θα επεκταθεί στην Κοπεγχάγη και το Άμστερνταμ.

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass