Η LOT συνδέει Αθήνα με Πολωνία

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2016 12:48

 

Από 2 Μαρτίου, η LOT Polish Airlines συνδέει απευθείας Αθήνα-Βαρσοβία, προσφέροντας την καλύτερη σύνδεση όχι μόνο με την Πολωνία, αλλά και με πλήθος ευρωπαϊκών προορισμών στην Ευρώπη, τη Βόρειο Αμερική και την Ασία, μέσω της Βαρσοβίας.

Όλες οι πτήσεις μεταξύ της Βαρσοβίας και της Αθήνας θα εξυπηρετούνται με μοντέρνα Embraer jets προηγμένης τεχνολογίας, με άνετη και αθόρυβη καμπίνα επιβατών, χωρίς μεσαίο κάθισμα. Η LOT είναι η μοναδική αεροπορική εταιρεία που προσφέρει 3 διαφορετικές κατηγορίες θέσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες διαφορετικών ομάδων επιβατών στις μικρών και μεσαίων αποστάσεων πτήσεις μεταξύ ευρωπαϊκών προορισμών. Η Business Class της LOT περιλαμβάνει προτεραιότητα σε όλες τις υπηρεσίες στο αεροδρόμιο, πρόσβαση στο business lounge, εξατομικευμένες υπηρεσίες, γεύματα gourmet και ροφήματα σε σκεύη από πορσελάνη, καθώς και κενή θέση δίπλα στον επιβάτη για την άνεσή του. Η Premium Economy Class της LOT παρέχει προτεραιότητα στο check-in και στην επιβίβαση, εμπλουτισμένη υπηρεσία γευμάτων και ροφημάτων, καθώς και θέση στο μπροστινό μέρος της καμπίνας. Η Economy Class της LOT περιλαμβάνει την κράτηση θέσης, αναψυκτικά, καθώς και μια μεγάλη επιλογή φαγητού και ποτών προς πώληση. Όλες οι πτήσεις μακρινών αποστάσεων εξυπηρετούνται με το υπερσύγχρονο Boeing 787 Dreamliner.

Η Αθήνα είναι ένας από τους πρώτους προορισμούς που ξεκινά η LOT μετά από την επίσημη επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αναδιάρθρωσης. Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά τόσο για το επαγγελματικό ταξίδι, όσο και για το ταξίδι αναψυχής, που καταγράφει αυξημένο αριθμό επιβατών. Την απόφαση στην επιλογή της LOT από Αθήνα «εσφράγισε» με ελκυστική περιγραφή η «συμπαρουσιάστρια» της Συνέντευξης κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και μάρκετινγκ του Αεροδρομίου μας. Εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα lot.com, μέσω mobile app, μέσω του Contact Centre της LOT και άλλων καναλιών πωλήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass