Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΟΑΕΕ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

Οικονομικές διακοπές στην Αιδηψό

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2016 12:10
Στιγμιότυπο από τις περσινές διακοπές των συνταξιούχων στα Λουτρά της Αιδηψού Στιγμιότυπο από τις περσινές διακοπές των συνταξιούχων στα Λουτρά της Αιδηψού

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Συνεχίζεται με επιτυχία για άλλη μια χρονιά το πρόγραμμα του Συλλόγου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων σε ό,τι αφορά σε οικονομικές και προσιτές διακοπές για τα μέλη του.

Και φέτος στην πρόσκληση της διοίκησης του συλλόγου ανταποκρίθηκαν 55 μέλη για διακοπές στα Λουτρά της Αιδηψού. Το κόστος είναι μόνο 120 ευρώ το άτομο. Περιλαμβάνει έξι διανυκτερεύσεις με πρωινό – μπουφέ. Το μεσημέρι πλήρες γεύμα με φαγητό από τρία επιλεγμένα πιάτα καθημερινά και το βράδυ ελαφρύ δείπνο. Ο Σύλλογος προσφέρει δωρεάν τη μεταφορά με λεωφορείο Τύρναβος – Αιδηψός – Τύρναβος και τα ναύλα του πλοίου Γλύφα – Αγιόκαμπος – Γλύφα.

Μιλώντας στην «Ε» η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζωή Βελισσαρίου τόνισε ότι παρά την κακή οικονομική συγκυρία ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων αγωνίζεται κόντρα στα μνημόνια και την οικονομική ανασφάλεια που νιώθουν οι Έλληνες ώστε οι συνταξιούχοι μέλη να περάσουν μία εβδομάδα ξεκούρασης και ανάπαυλας στα Λουτρά της Αιδηψού. Πρόκειται για συλλογική προσπάθεια της διοίκησης του συλλόγου η οποία αγκαλιάστηκε και φέτος από πολλά μέλη.

Οι διακοπές των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Τυρνάβου και Περιχώρων αρχίζουν από την Πέμπτη 28 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 3 Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα