Μειωμένες τιμές για κρατήσεις από την αεροπορική εταιρεία Egyptair

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2016 19:50

Μειωμένες τιμές σε όλους τους προορισμούς του δικτύου της προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Egyptair για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 25 Οκτωβρίου και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από σήμερα έως και τις 15 Ιουνίου 2017.

Συγκεκριμένα, η Egyptair προσφέρει 20% έκπτωση σε όλες της θέσεις Business Class και 15% έκπτωση σε όλες της θέσεις Economy Class, για όλους τους προορισμούς δικτύου της.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στους επιβάτες της τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο 5 αστέρων για όσους διανυκτερεύσουν στο Κάιρο. Επίσης, για όσους παραμείνουν μεταξύ έξι και δέκα ωρών το Κάιρο παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες. Η δυνατότητα μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία) παρέχεται επίσης δωρεάν.

Σημειώνεται ότι η προσφορά δεν ισχύει για προορισμούς στην Αίγυπτο και για αναχωρήσεις πτήσεων από 15 Δεκεμβρίου 2016 έως 31 Δεκεμβρίου 2016 και από 7 Απριλίου 2017 έως 23 Απριλίου 2017, όπως επίσης ούτε για αφίξεις πτήσεων από 1 Ιανουαρίου 2017 έως 15 Ιανουαρίου 2017 και από 14 Απριλίου 2017 έως 20 Απριλίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα ή στο www.egyptair.com.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass