ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ

Στον χιονισμένο Κίσσαβο!

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2015 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:23

Ευτυχώς είδαμε και φέτος χιόνι στον Κίσσαβο, αρκετό για να περπατήσουμε μέχρι την κορυφή του και να επιστρέψουμε με πανέμορφες φωτογραφίες. Μια καλή παρέα από πιστούς φίλους και ο ήλιος ήταν αρκετά για το ταξίδι μας.

Πρώτος σταθμός το καταφύγιο του ορειβατικού συλλόγου, στάση για καφεδάκι όπου απολαμβάνουμε την μοναδική θεά. Ο Όλυμπος με τις χιονισμένες κορυφές αποτελεί ένα πανέμορφο θέαμα, τα σύννεφα πάνω από την Λάρισα σχηματίζουν ένα αραχνοΰφαντο λευκό πάπλωμα, τα δέντρα ντυμένα στα λευκά. Μερικοί λάτρεις του σνοουμπορντ έφτιαξαν ένα πρόχειρο τειχακι από χιόνι για τα άλματα. Αρκετοί λάτρεις του βουνού ήταν έτοιμοι να ανέβουν στην κορυφή και κάποιες οικογένειες απλώς απολάμβαναν την φύση παίζοντας χιονοπόλεμο η απλώς κάνοντας έναν περίπατο.

Οι συνοδοιπόροι, ανέβηκαν στην κορυφή του Κισσάβου αργά γιατί έπρεπε όλοι να περιμένουν τον φωτογράφο της παρέας που απαθανάτιζε τις όμορφες εικόνες που συναντούσαμε στο δρόμο μας. Το χιόνι πάνω στην καμπάνα του Προφήτη Ηλία στην κορυφή είχε παγώσει όμως η πανέμορφη και μοναδική θεά που απλώνονταν γύρω σου κόβει την ανάσα. Νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά και οι φωτογραφίες θα σας ταξιδέψουν εκεί. Η στήλη σας προτείνει να βρείτε ελεύθερο χρόνο και να επισκεφθείτε το ορειβατικό καταφύγιο του Κισσάβου.

 

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ στην έντυπη έκδοση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass