Οι Γάλλοι επιλέγουν Ρόδο

Δημοσίευση: 26 Μαρ 2017 15:02

Το στοίχημα για προσέλκυση περισσοτέρων Γάλλων τουριστών φέτος το καλοκαίρι, φαίνεται πως κερδίζει η Ρόδος,

καθώς ιδιαιτέρως αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που έρχονται από τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Salon Mondial du Tourisme 2017», που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι, στο διάστημα 16 έως 19 Μαρτίου.

Η Ρόδος είχε ξεχωριστή παρουσία, μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που ήταν και ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παρίσι.

Εκατοντάδες Γάλλοι πολίτες, αλλά και εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού, επισκέφθηκαν το stand της Ρόδου καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, στέλνοντας θετικά μηνύματα για τη φετινή σεζόν.

Η Γαλλία, εξάλλου, αποτελεί παραδοσιακή αγορά για τη Ρόδο, καθώς πλήθος Γάλλων τουριστών την επισκέπτονται κάθε χρόνο. Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία του διεθνούς αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου, οι αφίξεις Γάλλων τουριστών σημείωσαν αύξηση 5,74% το 2016 σε σχέση με το 2015.

«Τα μηνύματα είναι θετικά και όλα δείχνουν πως επετεύχθη ο στόχος που έθεσε από την αρχή ο δήμος της Ρόδου με την παρουσία του στην έκθεση "Salon Mondial du Tourisme 2017", να αυξήσει δηλαδή το μερίδιο της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας του νησιού στις αφίξεις των Γάλλων επισκεπτών και να ενισχύσει την απήχηση της Ρόδου στη γαλλική τουριστική αγορά. Μπορούμε να πούμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση ότι η Ρόδος κατέκτησε κυριολεκτικά τους απαιτητικούς Γάλλους επισκέπτες που ήρθαν στην έκθεση και εξεδήλωσαν ενδιαφέρον να επισκεφθούν το νησί και να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές εδώ» υπογραμμίζει η αντιδήμαρχος Μαρίζα Χατζηλαζάρου.

Σημειώνεται ότι εκτός από τη Ρόδο, στην έκθεση συμμετείχε από τα Δωδεκάνησα και η Πάτμος, καθώς και οι κυκλαδίτικες Κέα, Πάρος, Φολέγανδρος, Αμοργός, Τήνος, Μήλος, Σύρος, Άνδρος και Σαντορίνη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass