Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ταξίδευσαν στη Σερβία και την Κρήτη

ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤΟ ΚΑΙ VESPA ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2018 15:26

Στην τετραήμερη συνάντηση βέσπας με τον τίτλο SERBIANDAYS στη Sokobaja Σερβίας συμμετείχε η Λέσχη Κλασικής ΜΟΤΟ και VESPA Λάρισας.


Οι 5 Λαρισαίοι Χρήστος Μουρογιάννης, Ιωάννα Κωστοπούλου, Θωμάς Μακρής, Λευτέρης Πάτας και Πασχάλης Μπουχώρης ταξίδεψαν οδικώς μέσω Σκοπίων στη Νις, όπου συναντήθηκαν με μέλη της τοπικής λέσχης, και από εκεί στη Sokobaja για τη συνάντηση όπου συμμετείχαν 40 περίπου Έλληνες από άλλες λέσχες, μεταξύ των οποίων της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης και της Ηγουμενίτσας.
Οι Σέρβοι ήταν ιδιαίτερα φιλικοί, λένε οι συμμετέχοντες, ως αποτέλεσμα της καλής σχέσης μεταξύ των δύο λαών, μας έδειξαν τα αξιοθέατα της περιοχής και οργάνωσαν με τρόπο μοναδικό βραδιές διασκέδασης αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την τετραήμερη συνάντηση.
* Στο μεταξύ το μέλος του συλλόγου Κώστας Γράντης σε άλλη αποστολή της Λέσχης συμμετείχε στην 9η παγκρήτια συνάντηση φίλων της βέσπας, που οργανώθηκε στην περιοχή της Σητείας. Ο Λαρισαίος ταξιδευτής ακολούθησε τη διαδρομή από Λάρισα προς τον Πειραιά μέσω Λαμίας, Δομοκού, Μπράλου, Αλιάρτου και Ελευσίνας και από εκεί στην Κρήτη και στη Σητεία, όπου συναντήθηκε με φίλους και μέλη των τοπικών λεσχών διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών της λαρισινής λέσχης με αντίστοιχες λέσχες σε όλη την Ελλάδα.