Εκδρομές φορέων και συλλόγων

Δημοσίευση: 27 Νοε 2018 15:16

Εκδρομές έχουν προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες και το προσεχές διάστημα σύλλογοι και φορείς του νομού Λάρισας.

Ειδικότερα:

*Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το τουριστικό τμήμα της «Υπαιθρίου Ζωής» θα εκδράμει στο χιονοδρομικό Βασιλίτσας, τη Σαμαρίνα (ή τους Φιλιππαίους, ανάλογα τον καιρό) και τα Γρεβενά. Αναχώρηση στις 7 π.μ. από το πάρκινγκ του ΚΤΕΛ. Με ενδιάμεση στάση άφιξη στη Σμίξη και το χιονοδρομικό Βασιλίτσας, όπου μπορείτε ν' απολαύσετε τον καφέ σας , αλλά και τη βόλτα σας στα χιόνια. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του συλλόγου μας Μανδηλαρά 5β, 2ος όροφος Δευτέρα ως Παρασκευή 7-9 μ.μ. και Τετάρτη 11-1 μ.μ. και στο τηλέφωνο 2410-250818.

*Το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας θα εκδράμει στην Αθήνα στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, με επισκέψεις σε μουσεία και παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6957-509.469.

*Η ΠΟΟΝ στις 14 και 15 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει διήμερο πολιτισμού και διασκέδασης στην Αθήνα. Πληροφορίες στο τηλ. 2410-233.998.

* Η ΔΡΥΑΣ οργανώνει επταήμερη αεροπορική εκδρομή σε Αυστρία και Σλοβακία από 16 έως 22 Δεκεμβρίου. Η εκδρομή περιλαμβάνει διανυκτερεύσεις στη Βερόνα, το Ίνσμπουργκ, το Σάλζμπουργκ, τη Βιέννη και την Μπρατισλάβα και περιηγήσεις και ξεναγήσεις στις πόλεις της Αυστρίας, τα τυρολέζικα χωριά και τα χιονοδρομικά κέντρα, τις περίφημες αυστριακές λίμνες και τα παραδουνάβια χωριά. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6977-719.838.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass