Διήμερη εκδρομή στην Αθήνα

ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 23 Δεκ 2018 15:52

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων των ΚΑΠΗ της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, θέλοντας να καλλιεργήσουμε και συνάμα να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις των ηλικιωμένων για την ιστορία και τον πολιτισμό μας, πραγματοποιήθηκαν διήμερες εκδρομές στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 350 ατόμων. Τα έξοδα μετακίνησης καλύφθηκαν από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.

Όπως σημειώνουν οι συμμετέχοντας «κατά τη διάρκεια της εκδρομής επισκεφθήκαμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου φιλοξενούνται η Εθνική Βιβλιοθήκη και η Λυρική Σκηνή.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα υπήρξε και η επίσκεψή μας στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ξεναγηθήκαμε και θαυμάσαμε την ομορφιά και την ανωτερότητα της αρχαιοελληνικής τέχνης. Στη συνέχεια περιηγηθήκαμε στους χώρους του Πολεμικού Μουσείου. Τα μέλη των Δ΄ και Ε΄ ΚΑΠΗ επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της και παρακολούθησαν συνεδρίαση της ολομέλειας.

Εκείνο που σφράγισε την επιτυχία της εκδρομής ήταν η βραδιά συνεστίασης σε κέντρο της Πλάκας. Εκεί όλοι οι εκδρομείς ξέχασαν πραγματικά τα χρόνια τους και τα άσπρα τους μαλλιά. Με μεγάλο σεβασμό και αγάπη προς την 3η ηλικία θα συνεχιστούν οι εκδρομές και τη νέα χρονιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass