Εκδρομές φορέων και συλλόγων

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2019 15:26

-Η ΠΟΟΝ διοργανώνει την καθιερωμένη για αυτή την περίοδο τριήμερη εκδρομή της. Τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου θα εκδράμουν στη Σκόπελο και Αλόννησο από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδρομής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 2410-233.998.

*Οι «Φίλες της Αγάπης», με την έναρξη των δραστηριοτήτων τους, διοργανώνουν για τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους του συλλόγου, διήμερη εκδρομή στην Αίγινα. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα και Τρίτη, 16 και 17 Σεπτεμβρίου, ημέρα που τιμώνται οι προστάτιδες του συλλόγου Αγάπη, Πίστη, Ελπίδα, Σοφία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκτάριου, περιήγηση σε αξιοθέατα του νησιού και προαιρετική επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους. Διαμονή στο ξενοδοχείο «Απόλλων».

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της εκδρομής, ημέρα και ώρα αναχώρησης, ξενοδοχείο και άλλες λεπτομέρειες, παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2410-250.907.

* Το ορειβατικό τμήμα της «Υπαιθρίου Ζωής» Λαρίσης διοργανώνει εκδρομή στη Χαλκίδα και ανάβαση στην κορυφή Δίρφη από τη Στενή Εύβοιας το Σαββατοκύριακο 21-22 Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες και αναλυτικό πρόγραμμα στα γραφεία του συλλόγου, Μανδηλαρά 5Β 2ος όροφος και στο τηλέφωνο 2410-250.818, από Δευτέρα έως Παρασκευή 7 μ.μ. - 9 μ.μ.

Επίσης, η «Υπαίθριος ζωή» Λάρισας προγραμματίζει εκδρομή από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου στο νησί του Ικάρου, Ικαρία. Πληροφορίες μπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 2410-250.818 όλη την εβδομάδα από τις 7 μ.μ. με 9 μ.μ., και Τετάρτη από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου Μανδηλαρά 5β.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass