Πεζοπορία στον Όλυμπο

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 19:27

 

 

Το να αθλείται κάποιος, το να περνά όμορφα τη μέρα του με μια βόλτα στη φύση, να γνωρίζει καινούργια μέρη και καινούργιους ανθρώπους, καθώς και τον πολιτισμό της χώρας είναι από τα κυριότερα αγαθά που προσπαθεί να προσφέρει στους φοιτητές του το Γραφείο Φυσικής Αγωγής του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Με πεζοπορία στον Όλυμπο έγινε το «βάπτισμα του πυρός» των μονοήμερων εκπαιδευτικών ασκήσεων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016 καθώς πρόσφατα οι φοιτητές του Erasmus και του ΤΕΙ Θεσσαλίας ακόμα και καθηγητές είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την ομορφιά του Ολύμπου.

Η αφετηρία βρισκόταν στο 14ο χιλιόμετρο Λιτόχωρο-Πριόνια στην τοποθεσία Γκορτσιά, με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση στο καταφύγιο Πετρόστρουγκα και τελικό προορισμό τα Πριόνια. Οι φοιτητές που συμμετείχαν έζησαν τη μοναδική αυτή εμπειρία καθώς θαύμασαν το μαγευτικό τοπίο με πλούσια βλάστηση και το δάσος με τις οξιές.

Στο τέλος της διαδρομής μετά την πεζοπορία οι εκδρομείς επισκέφθηκαν τον Αρχαιολογικό χώρο του Δίου και γευμάτισαν σε τοπική ταβέρνα στο Λιτόχωρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος «ασκήσεις για όλους - κινητική αναψυχή» το Γραφείο Φυσικής Αγωγής διοργανώνει για όλους τους φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας και, φοιτητές του ΕRASMUS μονοήμερες εκπαιδευτικές αθλητικές δραστηριότητες στη φύση (Rafting, πεζοπορίες, αναρρίχηση). Οι δραστηριότητες κινητικής αναψυχής έχουν ψυχαγωγικό αθλητικό , περιβαλλοντικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass