ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τριήμερη εξόρμηση στην Οχρίδα

Δημοσίευση: 14 Νοε 2015 8:35

 

Επέστρεψαν με άριστες εντυπώσεις οι εκδρομείς Έφεδροι Αξιωματικοί του ΣΕΑΝ Λάρισας από τη Βυζαντινή Οχρίδα.

Όπως ανακοίνωσαν «Οι πρώτες συγκινήσεις άρχισαν από την επίσκεψη της πόλης Στρούγκας δίπλα στον ποταμό Drim. Ωραιότατη πόλη με πολλά αξιοθέατα και μ’ ένα μεγάλο μουσείο φυτών, ζώων και ψαριών της λίμνης. Συνεχίστηκαν οι ωραίες εντυπώσεις τη δεύτερη ημέρα, όταν κινούμασταν στον παραλίμνιο δρόμο προς το μοναστήρι του Οσίου Ναούμ. Η πυκνή βλάστηση με το κιτρινο-πορτοκαλί φθινοπωρινό χρώμα ικανοποιούσε πλήρως τις αισθητικές απαιτήσεις μας. Το μοναστήρι με την ιστορία του – από δω ξεκίνησαν τη διδασκαλία του Σλαβικού αλφάβητου ο Κύριλλος και ο Μεθόδιος – και την ομορφιά της φύσης μας εντυπωσίασε.

Οι ευχάριστες εντυπώσεις συνεχίστηκαν στην πόλη της Οχρίδας και ιδιαίτερα στην παλιά πόλη με το κάστρο, την ιστορία και την ιδιαιτερότητά της.

Το ξενοδοχείο «Metropol» ικανοποίησε τις απαιτήσεις μας και έκανε την παραμονή μας εκεί θαυμάσια. Επιστρέφοντας επισκεφθήκαμε την πόλη Μπίτολα (το ελληνικό Μοναστήρι). Θαυμάσαμε την ανάπτυξη και την ομορφιά της και προσευχηθήκαμε στον ναό του Αγίου Δημητρίου, μεγαλοπρεπής ναός με μεγάλη ιστορία.

Έχοντας απολαύσει εικόνες απαράμιλλης γοητείας επιστρέψαμε στην πόλη μας. Ήταν μία θαυμάσια τριήμερη εκδρομή που εκτός από τις απολαύσεις των εκδρομέων, βοήθησε στη σύσφιξη των σχέσεών τους, στην καλλιέργεια ψυχικής ενότητας και στην επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσής τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass