Mars Rover Concept

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2017 17:56

Η πρωταρχική αποστολή για το Mars Rover Concept θα είναι να εκπαιδεύσει ανθρώπους στον κόκκινο πλανήτη και να ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό των μελλοντικών γενεών να διατηρήσουν τη φλόγα της εξερεύνησης. Χτίστηκε από τους αδελφούς Parker - όχι εκείνους που εισήγαγαν τον κόσμο στη Monopoly.


Οι Shanon και Marc Parker έχουν κατασκευάσει μια σειρά από περίεργα οχήματα μέσω της εταιρείας Parker Brother Concepts, συμπεριλαμβανομένων των φουτουριστικών ποδηλάτων από την ταινία επιστημονικής φαντασίας του 2010 Tron: Legacy. Το δίδυμο συζήτησε με τους αστροναύτες για τον σχεδιασμό, στη συνέχεια χτίστηκε το σύνολο του rover από το μηδέν σε μόλις πέντε μήνες. Αποκαλύφθηκε στις 5 Ιουνίου σε ειδική τελετή στο διαστημικό κέντρο Kennedy της Φλόριντα. Θα παραμείνει στην επίδειξη στο κέντρο ως τμήμα του εκθέματος Journey to Mars.
Όπως αναφέρθηκε, το rover είναι πλήρως λειτουργικό με ενσωματωμένες οθόνες και με κορυφαία ταχύτητα. Οι τροχοί έχουν σχεδιαστεί για να διασχίζουν τόσο τους βράχους όσο και για να προσφέρουν επίπλευση σε αμμώδεις συνθήκες. Δεν έχουμε λεπτομέρειες για το σύστημα κίνησης, αλλά η ηλεκτρική ενέργεια με ηλιακή φόρτιση είναι σχεδόν βέβαιη στο τμήμα της εξίσωσης. Επίσης, δεν μπορούμε παρά να παρατηρήσουμε την τρομερή ομοιότητα με τους αστεροειδείς δρομείς που παρουσιάζονται στην αγαπημένη αγωνιστική δράση Armageddon εκτός του κόσμου. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό ήταν συμπτωματικό ή σκόπιμο, λαμβάνοντας υπόψη τους δεσμούς με το Hollywood των αδελφών. Όποια και αν είναι η περίπτωση, το αγαπάμε απολύτως.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass