Η LivescribeSmartpen μεταφέρει το αναλογικό κείμενο σε ψηφιακό

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2015 12:20


Η εταιρία Livescribeδημιούργησε ένα εδικό στυλό με το οποίο μπορείς να γράφεις αναλογικά αλλά και ψηφιακά, το όνομα του Smartpen.

Όπως το λέει και η λέξη η έξυπνη αυτή πένα μπορεί να κάνει πολλά πράγματα που μόνο σε ταινίας επιστημονικής φαντασίας θα είχαμε συναντήσει. Επίσης διευκολύνει το χρήστη στη συγγραφή αλλά και αποθήκευση της πληροφορίας.

Μπορεί να αποθηκεύσει ηχητικό μήνυμα δύο ωρών και να το αναπαράγει όποτε επιθυμεί ο χρήστης ή αλλιώς να γράψει 32.000 σελίδες κειμένου.

Με τη χρήση του ειδικού τετραδίου ο χρήστης μπορεί να γράψει σε αυτό ή ακόμα και να ζωγραφίσει και αυτομάτως αυτό να μεταφερθεί στο πρόγραμμα και στην οθόνη είτε του tabletείτε του υπολογιστή. Με αυτό τον τρόπο απελευθερώνεται ο χρήστης από τα scannerή από το να ξαναγράφει το κείμενο στον υπολογιστή σε ψηφιακή μορφή.

Είναι κατάλληλο θα έλεγε κανείς ως μέσο διδασκαλίας αλλά και για μαθητές καθώς πολύ γρήγορα έχουν σε αναλογική αλλά και ψηφιακή μορφή κείμενα τους.

Η αρχική τιμή της πένας ξεκινάει από τα 150 δολάρια και ανεβαίνει, όμως κάτι τόσο εύχρηστο ίσως και να αξίζει τα λεφτά του.

Γιάννης Παπαθανασίου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass