ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΚΡΑΣ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ

Μυστικό πρόγραμμα εντοπισμού UFO

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2017 19:12

Ένα μυστικό πρόγραμμα έρευνας και εντοπισμού μελέτης UFO διεξήγαγε το Πεντάγωνο, το οποίο ολοκληρώθηκε πριν από πέντε χρόνια, όπως αποκαλύπτουν οι «New York Times».

Το πρόγραμμα τύπου «Χ- Files» είχε αναλάβει να διερευνήσει τον εντοπισμό αγνώστων αντικειμένων ή UFOs από το 2007 έως το 2012.Το κόστος του προγράμματος άγγιξε τα 22 εκατομμύρια δολάρια ενώ η χρηματοδότηση είχε επιμελώς "κρυφτεί" στους προϋπολογισμούς των αμυντικών υπηρεσιών των ΗΠΑ.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα, το «Πρόγραμμα Ταυτοποίησης Απειλής Προηγμένης Αεροπλοϊας» στοίχισε τουλάχιστον 22 εκατομμύρια δολάρια στους Αμερικανούς φορολογούμενους. Ήταν μία ιδέα του τότε επικεφαλής της Γερουσίας, Δημοκρατικού γερουσιαστή της Νεβάδα Χάρι Ριντ κι ερευνούσε μαρτυρίες πιλότων μαχητικών και επιβατικών αεροσκαφών, που ανέφεραν ότι είδαν αεροσκάφη να κινούνται ή να αιωρούνται χωρίς ορατές ενδείξεις κάποιου συστήματος πρόωσης.
Τον περασμένο Αύγουστο είχε δοθεί στη δημοσιότητα ένα βίντεο να δείχνει δύο μαχητικά αεροσκάφη του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού να κυνηγούν ένα λευκό ιπτάμενο αντικείμενο, μεγέθους όσο ένα επιβατικό αεροσκάφους, ανοικτά του Σαν Ντιέγκο το 2004.Ο τρόπος που πετούσε το μυστηριώδες αεροπλάνο «αψηφούσε τους νόμους της Φυσικής», σύμφωνα με τον ιστότοπο «Politico».
Το πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2017 ολοκληρώθηκε πριν από πέντε χρόνια αλλά οι εργαζόμενοι σ’ αυτό μετακινήθηκαν σε άλλες θέσεις στο Πεντάγωνο και εξακολουθούν να ερευνούν μαρτυρίες και στοιχεία για μυστηριώδη ιπτάμενα αντικείμενα. Ωστόσο, τα ρεπορτάζ που έχουν στην διάθεσή τους δεν αποκαλύπτουν αν βρέθηκαν αποδείξεις ότι εξωγήινοι είχαν όντως  προσγειωθεί σε αμερικανικό έδαφος. Σύμφωνα πάντως με τους "New York Times", διάφορα κράματα μετάλλων και άλλα υλικά που συνέλεξαν από "Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα" βρίσκονται αποθηκευμένα σε κτίρια στην περιοχή του Λας Βέγκας. Οι επιστήμονες έλαβαν επίσης υπόψη τους μαρτυρίες ατόμων που ισχυρίζονται ότι είχαν «στενές επαφές τρίτου τύπου» με UFO.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass