Πρόταση γάμου γύρω από τη Σελήνη

ΓΑΛΛΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΜΕ 125 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2018 19:45

Από το 2022, θα είναι δυνατό να γίνει πρόταση γάμου με πτήση πάνω από την σεληνιακή επιφάνεια στον ήχο του "Fly Me to the Moon" του Frank Sinatra. Η διαστημική πτήση μιας εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί σε αυτόνομη κάψουλα που θα επιτρέπει στους δύο εραστές να ταξιδέψουν μόνοι τους.

Το πρακτορείο «ApoteoSurprise» εξειδικευμένο στην οργάνωση τρελλών προτάσεων γάμου, εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία για 125 εκατομμύρια ευρώ που επιτρέπει στους γοητευτικούς πρίγκιπες του 21ου αιώνα, να ζητήσουν το χέρι της αγαπημένης τους ταξιδεύοντας στο φεγγάρι. Το να είναι ικανός κάποιος να φέρει και τα αστέρια στα πόδια της Αγαπημένης του, κοντεύει να γίνει πραγματικότητα. Ο τελικός στόχος για το πρακτορείο του Παρισιού είναι «η σκηνοθεσία της πιο τρελης και εκπληκτικής πρότασης γάμου και της πιό εντυπωσιακής των τελευταίων 13.800 εκατομμυρίων χρόνων».

Από τον Μάρτιο του 2022, ο κάθε πλούσιος ερωτικός σύντροφος θα μπορεί να κάνει την κράτηση της υπηρεσίας «με το κλειδί στο χέρι» στην ιστοσελίδα www.proposeinparis.com και πέντε μήνες αργότερα, θα είναι σε θέση να επωφεληθεί το ακόλουθο πρόγραμμα :

- Φυσική κατάρτιση και προηγούμενη τεχνική εκπαίδευση επί δώδεκα εβδομάδες.

- Απογείωση στην Ημέρα D από το διαστημικό κέντρο Kennedy στο Cape Canaveral της Φλόριντας.

- Μετάδοση στα ακουστικά που φορανε στα αφτια τους κεφαλής των δύο διαστημικών τουριστών , της «Also sprach Zarathustra, Op.30» του Ρίχαρντ Στράους, όταν αισθανθούν τα πρώτα αποτελέσματα της βαρύτητας.

- Άφιξη στην σεληνιακή τροχιά, τρεις ημέρες αργότερα, με πτήση στ’ αστρα σε μόλις 200/300 χιλιόμετρα υψόμετρο.

- Διακοπή κάθε επικοινωνίας με τη Γη για περίπου τριάντα λεπτά, κατά την

 οποία η κάψουλα πετά πάνω από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης.

- Μετάδοση του τραγουδιού «Fly Me to the Moon» του Frank Sinatra, στη μέση της τροχιακής πτήσης, επιτρέποντας στον αιτούντα να υποβάλει την πρόταση γάμου του (το δαχτυλίδι αρραβώνων κρυμμένο στο κοστούμι του), μακριά από οποιαδήποτε άλλη μορφή ζωής.

- Θεαματική Ανατολή της Γης πίσω από τους σεληνιακούς κρατήρες και ταξίδι επιστροφής, για περίπου τέσσερις ημέρες, πριν από την επανεμφάνιση της ατμόσφαιρας και την τελική προσγείωση.

Η πορεία της κάψουλας θα είναι παρόμοια με την μυθικής αποστολής Apollo 8 του 1968. Η κάψουλα, η οποία θα φτάσει τα 38000 χλμ/ώρα θα είναι εξοπλισμένη με οκτώ κάμερες για να αποθανατίσει για πάντα την θεαματική είσοδο του ζευγαριού στην ιστορία της διαστημικής και ερωτικής κατάκτησης !

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass