Eνας 14χρονος Eλληνας για το MOTOGP

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2018 16:16

Ο 14χρονος Χρήστος Παπανικολάου έγινε και επίσημα δεκτός, ανάμεσα σε εκατοντάδες αιτήσεις από όλο τον κόσμο, στην τελική παγκόσμια επιλογή του Red Bull MotoGP Rookies Cup του 2019. Οι 100 περίπου οδηγοί που θα συμμετάσχουν στην επιλογή αυτή, θα βρεθούν στην πίστα Guadix στη Νότιο Ισπανία, κοντά στη Γρανάδα και θα διαγωνιστούν στη μήκους 3 χιλιομέτρων διαδρομή.


Παλιότερα είχαν βρεθεί και άλλοι οδηγοί στη θέση του που δεν τα κατάφεραν, ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η προετοιμασία ήταν η καλύτερη.
Ο Έλληνας οδηγός που εντυπωσιάζει φέτος με τη συμμετοχή του στο ΠΠΤ σε δύο κατηγορίες και αναμένεται να αναδειχθεί Πρωταθλητής στα 14 του, συνεχίζει την εντατική προετοιμασία του για την παγκόσμια επιλογή. Βρέθηκε στις Σέρρες με τον Coach του, που είναι ο πολυπρωταθλητής Γιάννης Μπούστας, θα βρεθεί αύριο στα Μέγαρα και την επόμενη εβδομάδα και πάλι στις Σέρρες για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τη Honda NSF250R pre-Moto3.
Φυσικά όλη η Ελλάδα θα είναι μαζί του στην προσπάθεια να δούμε έναν Eλληνα οδηγό να αγωνίζεται το 2019 στις πίστες του MotoGP.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass