AutoMoto

Πρωταθλητές Χαντζαράς και Γρηγορίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ DRIFT!

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2018 16:36

Ο Χρήστος Χαντζαράς στην κατηγορία Pro και ο Παναγιώτης Γρηγορίου στη Street Legal είναι οι Πρωταθλητές Ελλάδας 2018 του -ίσως- πιο συναρπαστικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift από καταβολής του θεσμού! Αμφότεροι «στέφθηκαν» μετά από τον «βροχερό» τελικό που διεξήχθη στη Σπάρτη.

Έπειτα από επτά συναντήσεις -που γεωγραφικά κάλυψαν όλη την Ελλάδα- και με αμέτρητες εναλλαγές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και των δύο κατηγοριών, το Valvoline Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift κρίθηκε, χωρίς να «πτοηθεί» από τη βροχή, στο «Sparta Racing Circuit», σ’ έναν τελικό αντάξιό του, με συγκλονιστικές μάχες - καθώς οι τίτλοι ήταν ανοιχτοί και στην Pro και στη Street Legal. Ο Χρήστος Χαντζαράς κατέκτησε το δεύτερο διαδοχικό του Πρωτάθλημα με στιλ, καθώς κέρδισε και τον αγώνα της Λακωνίας. Ήταν η τρίτη φετινή νίκη σε επτά αγώνες για τον οδηγό της Monster και της Turbo Hellas, με περίτεχνη οδήγηση στο βρεγμένο τόσο από τον ίδιο όσο και από τον μεγάλο αντίπαλό του για το πρωτάθλημα, Τάσο Χάρκα, σ’ έναν συγκλονιστικό τελικό.
Στην κατηγορία Street Legal, ο τίτλος του Παναγιώτη Γρηγορίου ήταν ένα συγκλονιστικό επίτευγμα: βρισκόμενος υπό ανάρρωση, ο οδηγός από την Εύβοια κατέκτησε με αξιοζήλευτο σθένος το όνειρο να γίνει Πρωταθλητής Ελλάδας. Η 5η θέση του στη Σπάρτη ήταν αρκετή, σε σχέση με την 4η του πλησιέστερου αντιπάλου του για τον τίτλο, Νίκου Φίστα.

 

----------------Οδηγός----------------

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass