Η Pirelli αποκλειστικός προμηθευτής στη F1 ως το 2023

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2018 17:37

Η Pirelli θα παραμείνει ο αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1!
H αποκλειστική συνεργασία που άρχισε το 2011, ολοκληρωνόταν στο τέλος του 2019 αλλά επεκτάθηκε για τέσσερις ακόμα σεζόν! Έτσι μπαίνει τέλος στα όποια σενάρια για «πόλεμο» ελαστικών από τη σεζόν του 2020 και μετά, αν και οι αλλαγές που θα ισχύουν από το 2021, ήταν μάλλον αποτρεπτικές για κάθε νέο «παίκτη».

Η FOM και η ιταλική εταιρεία συμφώνησαν σε όλα τα θέματα που αφορούν στο σπορ και επιβεβαίωσαν τη δέσμευσή τους να δουλέψουν μαζί για τους νέους τεχνικούς κανονισμούς που θα ισχύσουν από το 2021, οι οποίοι εκτός άλλων, προβλέπουν ελαστικά 18 ιντσών. «Η Pirelli είναι σημαντικός και αξιόλογος συνεργάτης της Formula 1 από το 2011. Είναι ηγέτες στην καινοτόμο τεχνολογία, πρόκειται για μια μάρκα κύρους, παγκόσμιο ηγέτη στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και η συνέχιση της συνεργασίας μας αποτελεί απόδειξη της επιθυμίας μας να εξελίξουμε τη F1 περαιτέρω, με τους καλύτερους που υπάρχουν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που κυρώσαμε αυτή τη συμφωνία η οποία εγγυάται ένα σταθερό μέλλον για ένα τόσο σημαντικό εξάρτημα του σπορ», σχολίασε ο Chase Carey, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Formula 1. Από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (FIA), μίλησε ο πρόεδρός της, Jean Todt: «Είμαι χαρούμενος που η Pirelli επιλέχθηκε ακόμη μια φορά ως επίσημος προμηθευτής ελαστικών στη F1. Αυτό επιτρέπει σε όλους μας ν’ αξιοποιήσουμε τη γνώση που κερδίσαμε από το 2011. Ξέρουμε πόσο δύσκολος και κρίσιμος είναι ο ρόλος του προμηθευτή ελαστικών ειδικά στη F1».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass